Slay3rs clanı hakkında
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Slay3rs clanı hakkında
-
30-09-2019, 09:23:49Arkadaşlar bircoğumuz bu clanın ne mal olduğunu biliyor. Lideri Erick denen adam ırkımıza ve dinimize kufretti. Ve pm atıp bu turklerle ne alıp veremediğin var, birisi sana bişey mi yaptı dediğimde cvp olarak yoo bişey yapmadı ama ben yine de sevmiyorum dedi. (onyargıya bakın ) Akıllı ol ben de Turkum dediğimde lol diyip PMini kapattı. Bunları herkesin bilmesine rağmen kendi insanımız o clanda niye duruyor hala anlamış deilim. Başka bi olay da bugun akşam eslandda SQ olduğu haberini aldık ve bikac kişi eslanda gittik. Dedik Slay3rs gelmiş eslanda cabucak keselim onlar kesmeden. Sonra geldiler 1 parti Slay3rs elemanları GiveMeUrLove, T0wn3R ve IronMa1den dahil (gerisini gormedim) biz SQ nun gucunu yarısına getirmişken bize Giant Golem cekmeye başladılar. Allahtan magemiz biraz akllı cıkıp cekilen golemleri tek tek uzağa goturdu. Sonra 2şer 3er cekmeye başladılar. Bu sefer magemiz novayla goturmeye başladı ve sonunda kestik ve normalden drop? die sormaya başladılar. (Rezilliğe bakın ya utanmadan bide sordular) Biz de kufur edip gittik. O anda salak gibi SS cekmek aklıma gelmedi. Yani anlıcağınız bu sadece bi ornek. Tek istediğim kendi insanımızın o clandan bi an once cıkması. Zmnla bunların yaptıkları rezilliklerle SS arşivi yapıp butun turk ve yabancı forumlara koycam. Saygılarımla; CastingFailed HyuGa __________________