Outworld Devourer Yetenekleri Bu Şekilde Acıyoruz. Arcane Orb 10 12 13 14 Astral Imprisonment 1 3 5 7 Essence Aura 2 4 8 9 Sanity's Eclipse 6 11 16 Stats 15 17 18 19 20 21 22 23 24 25 İyi Yonleri + Eğer ki erkenden kasılırsa kimse tutamaz. + ArcaneOrb ile saf muthiş bir damage oranı sağlar (magic resistance dinlemez.). + Essence Aura muthiş bir buff skilli, diğer heronun manasını kendine attack yapar.- Bazı herolarda %40 mana cok buyuk bir orandır. + Astral Imprisonment size iyi bir kontrol sağlar team uzerinde. Oyun başında lanelerde ve oyun ortalarında team fightlarda cok kullanışlı. + Sanity's Eclipse yeterli int olursa, oyundaki en guclu AEO'dur. Team Fight'ı tek başına kazanmanızı bile sağlar. Orneğin ben 5vs1 yapmıştım. Karakterin en az %80 hpsini alıyor. Arcane Orb'da size +180 damage verdiği icin geri kalan herkesi tek atabilirsiniz. Kotu Yanları da var. - Biri Magic Immunity alırsa, yani BKB(tam hatırlayamadım) cıkarsa işiniz bitmiştir. Her skilliniz hatta normal atığınız bile magic'tir. Adama vuramıyorsunuz bile. - Genelde sıkıştırılabilir. - Farm yapmassanız bir işe yaramaz. Ne yapacağız? Taktik Bir kere middle kesinlikle sizin, kimseye veremessiniz. Zaten Outworld Devourer olan bir oyunda kimse mid gitmez size bırakırlar. Karşınızda kim varsa, saniye başı onu Astral Prison'a kapatın, hem manası biter, hemde size attack verir. Siz onu Astral'a attığınız zaman hem deny atma suresi kazanırsınız. Hemde o size deny atamaz. Cunku baskıdan zaten kendi last hitlerini alma cabası gostereceği icin size biraz rahatlık sağlar. Ortadan kişi kişi gelirlerse bile korkmayın, ikisinede yetecek gucunuz var. 10. seviyeye kadar oyalayın. Surekli astral falan, arada geri ittirin. Cekilmeyi de unutmayın. 8'de Orb'unuz acılınca ultimate skillinizi vurup astral'a kapayın ve yaklaşın. Astral'dan geldiği anda olecektir zaten. Boyle boyle farm yapın. Orb geldiğinde last hit sorununuz kalmıyor zaten, hemen hemen hepsi sizde. 25. seviyeye geldiğinizde BKB cıkan olmazsa olumsuz olursunuz ama %90 cıkacaklardır. O yuzden team fightlarda son gidin ve bkb kullanımına dikkatli bakın. BKB bittiği anda ultimate skilliniz ile team fighta dahil olursanız "Rampage" yapabilirsiniz. En azından ben boyle duşunuyorum (taktik benim skiller alıntıdır bu arada) İtemleri Force Staff, Black King Bar, Rod of Atos Son iteminiz Scythe of Vyse olsun. Ne kullanacağım diye duşunmeyin, her team fightta bu olacak. İlla ki birine basın, en tehlikelisine basın ve direk oldurun. __________________