Year Beast Taktik
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Year Beast Taktik
-
30-09-2019, 09:11:04Merhaba arkadaşlar, herkes year beast eventinin ne olduğunu biliyordur. Biz arkadaşlarla bir taktik denedik ve guzel calıştı paylaşmayı duşundum bu sebeple. 5 kişilik takımımıza sniper, templar, necro, warlock ve troll aldık. Sniper full damage gidicek ve q skilline vermek yerine stat verin. Ben skadi, force boots(bu mod icin en iyi bot ondan başkasını almaya gerek yok)iki divine rapier, butterfly ve crit aldım. Templer tank gidicek bu yuzden ona 1 rapier ve geri kalanı can, hp ve defans arttıracak şekilde kurduk. Meld e vermeyin cunku year beast otomatik olarak gem ile başlıyor. Tempların secilmesindeki amac year beastin damageini ona odaklamak, reflection sayesinde cok fazla damage tanklayabiliyor ve takımın diğer uyeleri bundan cok fayda sağlıyor. Necro ve warlock kesinlikle aghanim ve refresher almalı. Canı yarıya indiği zaman boynuz veya kuyruğun necro ultisini basarsanız direk 0 lıyor canını.Bu sayede daha hızlı kesebiliyorsunuz. Troll'un ultisi sniper ve takımın geri kalanına ve troll e kesme hızında destek oluyor. Mechanism ve fire*****er kesinlikle almanız gerekiyor. Birini yakaladığı zaman fire*****er ile korkutmazsanız o kişiyi bırakmıyor ve oldurene kadar dovuyor. Hic eğlenceli değil. Warlock ultisi zaten iyi ama mavi ateşleri absorbe edebiliyorlar bu sebeple o sırada kullanmanızda fayda var. Golemlerin arkasına gecip rahatca damage vurmaya devam edebilirsiniz bu sayede kacmaya gerek olmaz. Hic olmadı tempların arkasına kacın tanklar. Başka calışan guzel bir şey denersek paylaşırım, iyi forumlar ve iyi şanslar. __________________