Warcraft 3 - Fatal Error Alanlara ! .
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Warcraft 3 - Fatal Error Alanlara ! .
-
30-09-2019, 09:02:45Warcraft 3 u Actınız ve Oyununuzu Oynamaktasınız Oyunun Ortasında veya Başında Oyundan Atıp Karşınıza : __________________________________________________ __________ This application has encountered a critical error: FATAL ERROR! Program: C:Program FilesWarcraft IIIwar3.exe Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:1503AD90 The instruction at '0x1503AD90' referenced memory at '0x0000002F'. The memory could not be 'read'. __________________________________________________ __________ ArkadaslaR ben bu hatayla 2 3 Ay uğrastım Ancak Yapabildim ve Sizlerelede Paylaşmak İstedim .. Bu Hatayı Alıyorsanız Bir cok Sebebi Olabilir. 1-Fatal Error Donanım Sorunlarından Kaynaklanıabilir . Bunun İcin Bilgisayarınızın Kasasını Acıp icinde Bulunan 2 Ramlıysa Bir Tanesini Cıkartıp Tek Ramla Oyunu Acmayı Deneyiniz Fatal Error Verene Kadar Oyunu Oynamaya Devam Edin . Eğerki Fatal Error Verdi O zaman Cıkardığınız Ram'i Yerine Takın ve Diğer Ramı Cıkarın Eğer Sorun Donanımdan Kaynaklanıyorsa Fatal Error Almıcaksınızdır . Buyuk İhtimal Sorununuz Cozulecektir . 2-Sorun DEP'in Hata Vermeside Olabilir . DEP', Kapatmak İcin . Başlat > Programlar > Donatıllar > Komut İşlemcisine Sağ Tıklayıp Yonetici Olarak Calıştır Diyin ve Karşınıza Cıkan dos ekranına bcdedit.exe /set nx AlwaysOff Kodunu Yazın Enterlayın NOT : Aldığınız Hata Genel Kapsamlı Bir Hatadır . Hatanın verme Sebebi Bir cok Şey Olabilir . Bilgisayırınızda Değiştirilen Donanımlar, war3.exe ye Bulaşmış Olan Virus, Oyundayken war3.exe ile Zıtlaşabilecek Programlar vs. Yukarıdaki Secenekleri Uygulayınca İllaki Cozulecek Diye Garanti Vermiyorum Ben Boyle Halletım Paylaşayım Dedim . Bilgilendirdiysem Ne mutlu Bana Kolay qeLsin ALINTI DEĞİLDİR !! .. __________________