Raijin Thunderkeg - Storm Spirit Rehberi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Raijin Thunderkeg - Storm Spirit Rehberi
-
30-09-2019, 09:01:03Menzil : 600 | Hareket Hızı : 310 Uzmanlık Alanı : STR : 22 + 2.5 | AGI : 17 + 1.5 | INT : 23 + 2.6 Can Puanı : 568 | Mana Puanı : 299 Damage : 45 - 55| Armor : 4 Saldırı Hızı : 1.45 + yonleri genelde int herolarının armoru zayıf olur ama stormun armoru yuksek 3. sikilinin her buyu yaptığın acılacağı icin adamalrın bizden kacamamsı canının diğer int lere gore fazla olması - yonleri cok mana isteyen bir hero skilleri olmadan bir hic cok yavaş bir hero sklleri: 1.Static Remnant ( E ) Rajin kendi gorunmez ilizyonunu oluşturur, yanına duşman uniteler yaklaştığında alana hasar verir. 12 saniye surer. Kademe 1 - 140 hasar verir. Kademe 2 - 180 hasar verir. Kademe 3 - 220 hasar verir. Kademe 4 - 260 hasar verir. Gereken Mana: 70/80/90/100 Cooldown: 4 2.Electric Vortex ( R ) Storm enerjisini dusmanına odaklayarak duşmanını yavaşca kendine doğru ceker. Kademe 1 - 100 rangeden 1 saniyenin uzerinde ceker. Kademe 2 - 150 rangeden 1.5 saniyenin uzerinde ceker. Kademe 3 - 200 rangeden 2 saniyenin uzerinde ceker. Kademe 4 - 250 rangeden 2.5 saniyenin uzerinde ceker. Gereken Mana: 100 Dolum Suresi: 20 NOT: arklar ben şoyle yapıyorum once yere elektirik kopyamı bırakıyorum sonrada damı ustume doğru cekiyorum adamkoypyala takılıyo ve damage yiyo bide bu skill ile adamı kendine cekerken adama saldırıp istediğin buyuyu yapabiliyosun bozulmuyo şoyle soliyim rhasta adamı bağladığında kımıldarsan ayda başka bir buyu yaparsan bozuluyo ama bu buyu adamı otomatikman kendine cekiyo ve sen bu arada istediğin buyuyu yapıp istediğin gibi dalabiliyosun ve sen bu sikile bastığında otomatikman adama bir 3. skil atıyo 3.Overload ( V ) Her başarılı skill ve saldırı statik enerji biriktirir, Bu enerjiler birden elektrik patlaması olarak ortaya cıkar. Bu elektrik duşmana zarar verir. slow: %50 saldırı hızı, %80 hareket hızı Kademe 1 - + 30 can goturur. Kademe 2 - + 45 can goturur. Kademe 3 - + 60 can goturur. Kademe 4 - + 75 can goturur. Mana Cost: Yok (Pasif Skill ) Cooldown: Yok NOT: bence stormu storm yapan skill budur her skill kullandığında bu statik enerji ile doluyo ultisi ile mukemmel oluyo ni oraya kay salrı bir buraya kay saldır gercekten super bir skill 4.Ball Lighting ( G ) Stormun ruhu enerji formuna donuşur. Mana kapasitesi kadar uzağa gidebilir. Bu formdayken hedefteki yakın unetelere hasar verir. Verdiği hasar katettiği uzaklık kadar artar. Zarar vermesi, hızı, etki alanı duzey başına gelişir. Kademe 1 - Yolculuk yaptığı 100 range başına 8 damage Kademe 2 - Yolculuk yaptığı 100 range başına 12 damage Kademe 3 - Yolculuk yaptığı 100 range başına 16 damage Gereken Mana: Dolum Suresi: NOT: bu skill ile haritada istediğin her yere gidebilirsin ama manan ile orantılı yani: sen bu skili kullandığında saniyede manan azalıyo sen dur diyene kadar ve bu skilin bittiği yerdeki duşmanlara ne kadar cok range aldı ise o kadar cok damage vuruyor. oyun ici resimler: arklar bu ilk skili stormun arkasındaki bıraktığı kopyası onda değen duşmanlar damage alıyo ben bunu kacarken kullanıyorum nakın şimdi adam sizi kovalıyo 4 saniyede acılan bu skill ile adam sizi kovalarken siz onu oldurebilirsiniz yere koy adam carpsın 4 sn sonra yine mkoy sonra yine super dimi adam kacrkende ulti ile yanına gir ve oldur bu 3. sikili eğer siz bir skillde bulunursanız stormun elleri boyle barlıyo ve ilk saldırdığınız kişiye bu eeleri fırlatıyo bu stormun ilk skilinin patladığı an ilk skilli yere koyduğunuzda biri carparsa işte boyle oluyo ve damage vuruyo arklar bu 3. skili her skill yaptığında elleri parlayan storm bu resimde ellerindeki gucu bir krebe atmış ve o an patlama olmuş This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 876x524 and weights 153KB. bu stormun ultisi storm haritadaki istediği yere bastıpında arkasında elektirk izleri bırakarak oraya doğru kayar. bu arada storm kayarken takla ata ata kayıyo oda cok guzel guzukuyo ve storm rakibi kendine cekerken boyle oluyo yapılması gereken itemler: arklar eğer stormun ultisini geliştirisen bziim basden ortanın kulesine kadar ışınlana biliyo daha fazlasınıda yapabilir tek ihtiyacı olan şey mana regen hala unutmadım karşıda earth vardı bizim 2i kulemizi kesiyodu yanına bi ışınlandım canı yarıdan aza indi storm gercekten coook guclu bir hero oynamayı bildikten sonra. ben itemleri mana regene gore yaparım o yuzden bence şu itemler yapılmalı: Orchid Malevolence Toplam Ucret: 5700 Gerekenler: 3 tane Oblivion Staff Kazandırdıkları: +20 Intelligence 30% Fazladan saldırı hızı +40 damage +225% mana yenilenmesi Soul Burn (aktif) Soul Burn : Duşmanı %15 daha fazla zarar gorecek hale getirir, ayrıca skilleride kapatır 4.5 saniye surer. 40 saniyede bir dolar. arklar %225 mana regen veriyo skillde kesiyo tam stormluk item Bloodstone Toplam Ucret: 5075 Gerekenler: Soulbooster Perseverance Kazandırdıkları: +450 HP +400 mana +200% mana yenilenmesi +6 HP/saniye can yenilenmesi Redemption (pasif) Redemption : -Itemi taşıyan kişi olunce, etrafındaki dostları birden 450 HP ve 400 mana kazanır(dolar)(en cok 40 kişi). -Her HÂla exp kazanabilir ve olduğu yeri tekrar doğana kadar oradaymış gibi gorebilir. -Hero %20 daha hızlı doğar ve %40 daha az altın kaybeder.. benim bu itemi yapmamın tek sebebi mana regeni bide canve mana vermesi onun dışında storma pek gitmez ama mana regeni sayesine yenilmez olabilir. Guinsoo`s Scythe of Vyse Toplam Ucret: 5675 Gerekenler: Mystic Staff Ultimate Orb Void Stone Kazandırdıkları: +35 Intelligence +10 Stength +10 Agility +200% mana Yenilenmesi Hex (aktif) Hex : Duşmanınızı kucuk bir hayvana cevirir. Bu surede duşmanınızda hic armor olmaz. 3,5 saniye surer Gereken Sure : 35 arklar bu itemi yine mana regeni icin yaparım ama bazen cok uzaklardan gelince mana mız bite biliyo ozamn adamı kurbağaya cevirip oldurme olasılığımız artıyo bu yuzden yaparım. Boots of Travel Toplam Ucret: 2700 Gerekenler: Boots of Speed Boots of Travel Recipe Scroll Kazandırdıkları: +90 Hareket Hızı Aktif: Işınlanma 60 saniyede 1 dolar. Tıklandıktan 3 saniye sonra işler. bu itemi hız verdiği icin yaparım tabiki bunun yerine pt de yapıla bilir. Eye of Skadi Toplam Ucret: 6650 Gerekenler: Ultimate Orb Ultimate Orb (toplam 2 tane gerekecek ) Point Booster Eye of Skadi Recipe Scroll Kazandırdıkları: +200 Can Puanı Kapasitesi +150 Mana Puanı Kapasitesi Tum Statlara (STR AGI INT) +25 ekler. Pasif: Frost Attack Duşmandan %20 saldırı %30 hareket hızı kırar. Uzaktan atan herolar kullanırsa 2 saniye, Yakından saldıranlar kullanırsa 3 saniye yavaşlatır. Her atışınızda tekrar tekrar yavaşlatır. eye of stadi yi ben slow verdiği icin yaparım cunku zaten her skill kullandığında vurulan slow bunla birleşince adam gg ama bunun yerine desalator de kasılabilir ve son itemi karşıya gore yaparım karşıda diyelimki crishtal var hemen mkb kasarım karşıya gore bize zararlı itemler: Orchid Malevolence aynı zamanda bize kasılabilecek olan bu item bizim buyuk duşman itemimizdir dediğim gibi storm skillsiz bir hictir o yzden storma karşı bu item mutlaka yapılır. Black King Bar nasıl her int herosuna karşı bu item yapılıyosa storma karşıda yapılır bu item varsa karşıda storm direk adamın yanına kayamıyacaktır cunku kaydığında ki damagesini engeliyecektir. bu itemi yapmış herolar skillerden az etkilendiği icin zararlıdır. dost ve duşman herolar: dost hero: stormun + bir şeye ihtiyacı yoqtur yani her hero dostudur. duşman herolar: kasılan bir stormu hicbir hero alamaz ama skill kesenler stormu mutlaka alır dediğim gibi storm skillsiz bir hictir. ve buyu lerden az etkilenen herolar stormu kesebilir. skill build: 1.Static Remnant 2.Overload 3.Static Remnant 4.Overload 5.Static Remnant 6.Ball Lighting 7.Static Remnant 8.Overload 9.Overload 10.Electric Vortex 11.Ball Lighting 12.stars 13.Electric Vortex 14.stars 15.Electric Vortex 16.Ball Lighting 17.Electric Vortex 18.stars 19.stars 20.stars 21.stars 22.stars 23.stars 24.stars 25.stars storm icin yapılmış animeler __________________