Naix Oz gecmişi !
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Naix Oz gecmişi !
-
30-09-2019, 08:52:40evet hez zamanki gibi sentinel ve scourge arasındaki savaş vahşi bir şekilde devam ediyordu ve bir gun frion naturellerin vahşi ve iğrenc bir şekilde oldurulduğunu tespit etti onları kim olduruyordu?? boyle iğrenc bir şeyi hangi varlık yapıyor olabilridi derken frion naturelleri gezerken bir ses duydu bu naturellerin acı icinde kıvranış sesiydi hemn koştu ve gorduğu şey onu cok şaşırttı naix zavallı hayvanları oldurmeden onlara acı vermek icin canlı canlı onları yiyiyordu ve bunu goren frion kusmak icin geriye atıldı ve bunu duyan naix friona dondu ve o kırmızı gozleri ile ona baktı frion gerileriyce naix frionun ustune atladı. ve frion bayıldı. frion uyandığında butun sentinel oğreleri başında toplanmıştı ve en onde chen frionu canlı gorunce gulumsedi "şanslısın az daha seni kaybediyorduk" dedi ve iksir cantasını takıp kopeğine bindi sonrada uzaklaştı frionun iyileştiğini goren ler yavaş yavaş dağılmaya başladı. 1 kişi haric bu ursaydı ve friona cok sinirli ve anında saldıracakmış gibi bakıyordu frion once yaklaştı ama ursa ultisine basıpta elleri kırmızı olunca saldıracağını anladı ve geri koşmaya başladı ursa onu kovalıyordu taaki ryle onu durdurana kadar... frion--- neden? neden bana saldırdı? ryle-- inan bana bilmiyorum frion dedi ve herkez dağıldı. frion kendine gelmek icin gole ışınlandı ve yuzunu yıkamak icin suya eğildi kafasını kaldırdığında suyun yansımasında kendini değil naixi gordu.. korku icinde geriledi ve hmn baseye ışınlandır ryle yi bulup anlattı ryle de ona " bak naix cok iğrenc ve korkunc bi yaratık bence sen fazla korktun ve biraz fazla etkilendin biraz uyu iyi gelir" dedi ve evine doğru yola koyuldu. frion karnında bir ağrıyla uyandığında herkezin panik icersinde olduğunu gordu ve kalabalığa yaklaştığında jakironun olu bedenini gordu !!! bu inanılmazdı hangi katil yaptıysa onu paramparca etmişti. herkez huzun icinde jakiroyu duşunuyordu. ve int klubu toplanp bu olayı konuşmaya başladıalr. ench--- bence bunu balanr yapmıştı cunku bu gece oldu ancak balanar kulelerimize gorunmeden iceri girebilir. lina--- hayır hayır balanr bile bunu yapamz. bence gorunmez olabilen biri yapmış olmalı. mesela anub ezalor-- ama kulere en son ki gorunemz gorme buyusunu ben yaptım onalrı kacırması imkansız. storm-- peki yakim??? ryle--- bunu ypanı bulacağım size yemin ederim şimdi bu konu kapansın elimizde hic bir kanıt yok !!! ve bir gun daha gecti bu sefer 1 kişi daha olmuştu bu ursaydı zavallı hayvanı friona saldırmaması icin kafese kapatmışlardı ve biri onu kafeste kıstırmıştı. ryle ağlıyordu cunku onu kafese atan oydu kendini suclu hissediyordu. derken olayları aydınlatacak bir şey oldu katil bu sefer r2 ye saldırmıştı bu cok buyuk bi aptallıktı hangi aptal r2yi oldurebileceğini duşunmuştukii ama r2 ortalarda yoqtu nereye gitmişti. ?? ve ryle nin aklına şoyle bir fikir geldi. "katir kesin bir str ci cunku hicbir int yada agi r2 ye saldıracak kadar aptal değildir ve cok buyuk bir ipucu vardı r2 soyundan gelenlerin kanı mavi idi ve yerde hem mavi hemde kırmızı kan vardı r2 onu yaralamıştı ryle hemn olayı cozdu ve şoyle dedi "ben stormu gorevlendiriyorum lothat yap ve once scourge bolgesine kay sonra gorunmeden butun strcileri yoksat uzerinde r2nin kılıc yarası varmı" "pek ala ryle dikkatli olacağım" diyerek gider ve yaklaşık 3-4 saat sonra yine gelir. storm--- hayır inanmıyorum ama yoq hicbirinde ufacıkbir yara bile yoq" ve o an rylenin kafası caktı bunu yapan kişi sentineldeydi ama kim kim bunu yapmıştı insanları kim parcalayarak oldurmuştu ?? derken herşeyi cozdu!!! frionun naixle yaptığı savaşta naix bulunamadı ve frionu oldururdu nden oldurmedi bu birincisi ve ursanın friona karşı saldırgan hareketleri sonucta o bir hayvan ve onun guduleri var bu ikincisi ve frionun her sabah karnındaki sancıyla kalkması buda ucuncusu ama bu imkansızdı naix frionun icine giremezdi onun bu kadar guclu olduğunu duşunemiyordu bile ama olmuştu naix nasıl yaptıysa frionun icine girmişti ve her gece icinden cıkıp bu cinayetleri işliyordu sonrada tekrar giriyordu o yuzden frion her kalktığında karnı ağrıyordu !! ve hemn bağırdı "frion nerde!!" centaur -- lina ile naturelleri kontrole cıktı. ve ryle telaş icinde koşmaya başlar. bu arada lina ve frion golun kenarındalaırdır ve lina orları gezerken frionun bağırma sesini duyar ona doğru yaklaşır ve onun "karnııım aahhh" diye bağırışlarını duyar ona doğru yaklaşır ve ona dokunacakken aklına gelir elleri ateşle kaplıdır ve ellerini suya sokmak icin eyildiğinde suyun yansımasında naixi ve o kanlı ellerini gorur kafasını kaldırdığında naix coktan ustune atlamıştır bile. ve linayı ısırmaya başlar o iğrenc tırnaklarıyla linayı haşat eder ama tam o anda ryle gelir ve niaxi dondurur ve asasını hayava kldırarak ince tiz bir ses cıkartır bunu duyan ezalor hemn ne olduğunu anlar ( bu tinkerin yaptığı bir alettir ve butun sentinel uyelerinde vardır eğer gang yediysen onu aktifleştirirsin ve sana diğer sentinelliler yardıma gelir ama butun sibyali toplayan alet tinkerde değil ezalordadır cunku karşıdakine kendine ışınlayabilir.) ve linayı yanına ışınlar minik bir ekip kurar ve yardıma koşarlar. ama naix coktan linayı ve ryleye yere yıkmıştır. ryle kanlar icinde yatarken naix son hamleyi yapmak icin zıpladığında karşısında buyuk mavi bir toz bulutu gorur bu r2 dir ve kendini iğileştirmiltir intikam icin donmuştur. hemn r2 naixe saldırgan tavıralrı ile yaklaşır ve naix onu yavaşlatır kacmaya başlkar ama yolda olan ezalor ve adamalrı onu yaklarlar ve birdaha bunun olmaması icin onu zindana kapatırlar. frion-- imkansız bu imaksnız hic bir naix turu bunu yapamaz eğer o icimdeyse beni oldurmesi lazımdı benim icimdeyken nasıl ben hayatta oldum. naix naix !! sen bir canavarsın derken o gun olanları hatırlar naix ona doğru atlamıştı ve ona saldırmaya başlamıştı ama frionda ona karşılık veriyordu cetin bir savaş gercekleşirken frion kacmak icin basaye ışınlanmak icin calışmalara başladı ve tam ışık hızı ile hareket ederken naix onun tam karnına tırnaklarını gecirdi ve o hızla giderken naix frionunda gucu ile heroların icine girme yeteneğini kazanmıştı kısaca evrimleşmişti ama şimdi herkez guvende idi cunku katil yakalnmıştı .... SON. __________________