Oncelikle slmlar konuyla fazla alakası yok ama ruyam dotayla ilgili oldu icin buraya yazıyım dedim baya komikti bide ruyam herneyse ruyamı anlatıyım : Şimdi Dota oynuorm Ama gercek halimle yani oyunun icindeyim herkes savaşıyo filan ben rosh kesmeye gidiorm herneyse bi bakıorm rosh karsımda bide ben normal halimdeyim yani hero filan deilim bildiin insanım ben roshanla başlıorm kapışmaya bunu alıorm yere arkadan yakalıorm roshanı ellerini filan tutuorm boynunu sıkıorm aynı andada bu arada gormussunuzdur 6.65 de aegisi alanların kafasında şapka oluşuyo rosh tada var hatta herneyse ben tutuorm kafasındaki şapkayı cıkmıyo cekiorm cekiorm olmuyo herneyse soora bırakıorm roshanı baseye kacıorm oda beni takip edio diorm nasılsa towerlara giremez bi bakıorm birden invulriable oluyo towerlar filan vuramıyo roshana girio soora baseye tam bana vurucak o andada kitlendim kıpırdıyamıorm neden bilmiorm stun yemis gibiyim resmen tam vurdu uyandım 100%100 gercektir dotanın basında sabahladıktan soora bu ruyayı gordum şimdi aklıma geldikce cok guluorm __________________