Anlık fps duşuşu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Anlık fps duşuşu
-
30-09-2019, 08:47:12Arkadaşlar oncelikle bilgisayar ozelliklerim İntelCore i7 2.40GHz RAM 12GB 64X BİT W7 ULTİMATE NVDIA EKRAN KARTI Arkadaşlar bilgisayarım oyun bilgisayarı Asus G75V serisinden yani dota da kasma falan sorunu yapabilicek bi bilgisayar degil gecen hafta format attım steam dota 2 tekrar yukledim oyunda ilk 4-5 gun sıkıntısız oynadım suanda olan sorunu soyluyorum: FPS ANLIK OLARAK 15 20 ARASI DEGERLERE DUSUYOR FAKAT ONUN DISINDA DİKEY ESİTLEME KAPALI OLDUGUNDAN SABİT 60 DEGERDE OYNUYORUM HER 5 SN İCİNDE 2-3 SN KADAR FPS DUSUSU YASIYORUM EKRAN KARTIM GUNCEL OYUNUU SİLDİM YUKLEDİM DRİVER YUKLU PİL VE EKRAN KARTIM PERFORMANS UZERİNE CALISIYOR CONSOLE KISMINA FPS AYARLARI YAPILI Benim dusuncem bilgisayarım eskiden ısınıyordu suanda formattan sonra eskisi kadar ısınmıyor sanırım bilgisayar ısısı ile alakalı bi problem cunku performans bilgisayarları kendini zorlar ve ısınır ama formattan sonra surekli ılık bir ısı var yani kendini zorlamıyor performans gostermiyor gibi bi dusuncem var onun yanı sıra oyundaki out in degerleri ile alakalı bi problem olabilir DİPNOT:OYUN İCİ KEYFİ GRAFİK DEGERLERİNİN HEPSİ KAPALIDIR.. SORUN VEYA COZUM SİZCE NE ARKADASLAR __________________