Herkese merhaba, şurada takılan zaten 5-10 kişiyiz. 2 ay k.o oynuyorum dıye zoraki dota 2 ye ara vermek zorunda kaldım. Donduğumde paslanmadıgımı gordum ama refleksleri tekrar kazanmak adına rate yerine 3-5 el normal oynadım. MMR ım başladıgımda 4.5k ydı ve o donemde hep 4.6k 4.5k arası gidip geliyordum, 3gun icerisinde 500mmr kaybettim. Oyunlarımın hicbirinde feed olmadım, aldıgım herolar herzaman ki gibi teamfight ta nuke bireyselde de counter herolar. Troll,Jugger,Storm,Sniper ve Axe genelde karşı takımda olan herolar, herkes new metaya gore pick alıyor anladıkda ben oynarkende troll OP du ve bu kadar mac alamıyordu ozellikle benım oynadıgım oyunlarda. Şimdi ne degisti beyler? En basiti LC artık cop gibi bi hero, Duelde karşı tarafın pasiflerini disable edemıyorsunuz artık. Void bash, Troll bash vurabılıyor. WR windrun skill ini bastıkdan sonra duel attıgınızda normalde disable oluyordu ama artık olmuyor. Biraz bahsetsenize beyler neden ben sdfsadfafasd lCalamity raintimee Very intense Dogamon __________________