Dota2 Anlık Fps Duşuşu Lutfen YARDIM EDIN!!
Dota 20 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Dota 2
- Dota2 Anlık Fps Duşuşu Lutfen YARDIM EDIN!!
-
30-09-2019, 08:41:03Merhaba arkadaşlar... Bilgisayarım: Acer Aspire V3-772G i7 16GB versiyonu bir laptop. CPU: i7-4702MQ 2.2 Ghz GPU: Nvidia GeForce GTX 760M Ram: 16 GB İşletim Sistemi: W8 + olarak 120 GB ssd var ki dota2 ssd de kurulu. Sorunuma gelecek olursak; Hicbir oyunda kolay kolay kasma yapmayan bilgisayarım dota2 oynadığım zamanlar teamfight anlarında coook ciddi bir fps duşuşu yaşıyor. Teamfight olmasa bile ara sıra gelen takılmalar cok ciddi derecede oyun zevkimi kacırıyor. Superonline Fiber internet kullandıgım icin sorunun ping ya da internet kaynaklı olduğunu duşunmuyorum acıkcası. Bunun dışında nvdia denetim masasından gerek performans modunu secmek olsun gerek buna benzer diğer şeyler olsun tamamen performans odaklı. Buna rağmen oyun icinde fps'im bir anda 100den 15-20 ye cakılmakla kalmıyor, bazen 1 snlik ciddi donmalar yaşıyorum. Aklıma gelen, internette yazan herşeyi denemiş bulunmaktayım... Son care olarak Forumtr'ye danışmak istedim. Lutfen yardımcı olun elinizden geldiğince arkadaşlar. Hepinize şimdiden teşekkur ederim... __________________