Dota 2 Rank Kasma puf noktaları herkes iceri
Dota 20 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Diğer Online Oyunlar
- Dota 2
- Dota 2 Rank Kasma puf noktaları herkes iceri
-
30-09-2019, 08:36:43Arkadaşlar yaklaşık bir senedir bu oyunu oynuyorum tecrubelerimle sizleri aydınlatmak istedim. Bir kere bana hep nooblar geliyo olmuyo oyundan soğudum gibi lafları bir kenara atın oyunda ward almak gunah değil veya aşağılanma sebebi de değil rakip oyuncuların nerde ne yaptıklarını gormeniz gerekiyor kendi lanenize yakın bi bolgeye ward dikip kendi guvenliğinizi sağlayın rakibinizde invis gorunmez olan bi hero varsa sentry alıp dikeceksin utanmayacaksin Oyun buyuk olcude piclerde kazanılır kaybedilir heroları iyi araştırıp değerlendirmek lazım mesela 2k ratlı oyunlarda first pick genelde hard carry seciliyor rakibiniz gidip faceless void aldıysa onun gideceği laneyi tahmin edip onu oyun başı kastirmamanız alacaksın silencer lanede voidi kastirmayacaksin hard carry heroları kastirmazsan oyun sana zafer getirecektir ne diyo oyuna girerken herolar birbirine karşı gucludur her heroyu bozan hero vardır pickler cok onemli evet şuanda her oyunda lesrac var cabuk kasıyo kolay kill alıyo ama onunda birşey yapamadığı herolar var lifestaler templar asassian gibi yaptığınız picklere cok dikkat edin oyunda surekli heroların skill ozellikleri başlangıc strsi uzerinde oynama yapılıyo bunları takip edin mesela troll warlordun ultisi %40 azaltıldı yine aynı şekilde başlangıc strsi 68den 52ye duşuruldu bu oyun başı krep almak icin cok onemliydi bloodskeer başlangıc strsi 72idi 53 oldu bunları takip edin Gelelim oyun başı lanede Kasma olayına support bi hero aldiysan son vuruşu her zaman yanındaki carry heroya bırakacaksın abuk subuk last hit icinde değil habire karşı kreplere vurup yolu ilerletip rakip kuleye yaklasiyorsun ardından ne sen ne de yanındaki carry krep alamıyor kasamıyor ardından rakip kule dibinde arkadan gelen rakip oyunculardan gang yeyip oluyorsunuz bu olay surekli tekrar ediyor ve feedliyorsunuz oyun başı rakip kreplere last hit icin değil oyle zevkine vurup laneyi ilerletenlerdeki mantaliteyi cozemedim başlangıc icin bunları soyleyebilirim vardır alıp dikeceksin geleni gideni gorup gang yemiyeceksin sen yeterki olme karsıyı kastirma oyun başı sana karşı guclu olan herolara karşı atarlanip olme farmina bak gerek gorduğunde farmını bırakıp Ganga git dakika başı 10 krep geliyor pro oyuncular 9-10 krep alıyor sen 6-7 alanda olur krep kacırmamanın yollarını araştır Heroları iyi araştır ne amacla orda olduklarını iyi duşun orneğin karşı slardar aldığı zaman sveni cekip onun kırdığı zırhı svenin zırh veren 3. Skildi galiba onunla kapatabilirsin birbirini antileyen herolara dikkat edilmeli ve tabi birbiriyle uyum sağlayacak herolar alınmalı skymage clocverk magnus es veya gyro tide gibi unutmayın karşıdaki carry kasarsa oyun gider senin takımındaki carry kasarsa oyun gelir gene bu tarz bi yazı yazacağım okuyanlara teşekkurler oyunu yaşayın moraliniz bozukken bu oyunu oynamayın kimseye ne olursa olsun kırıcı moral bozucu kelime kullanmayın takım oyunu bu bir oyuncuyu kaybederken oyun kaybedilir herkese kolay gelsin bu arada benim 4568 ratim var __________________