Bir Turk serverı bence dotaya artık şart oldu. Turk oyuncular bence ruslardan bile kotu. Takıma Turk geldiği anda %70 kaybediyoruz. Lol da yapılan gibi keşke bir Turk serverı gelsede butun o ezik oynayan Turkler oraya gitse duzgun oynayanlarda Eu regionunda oynamaya devam etse. Adamların Ruslardan farkı yokki. İngilizce konuşmuyorlar, oyun kararları korkunc sadece bana benim anladığım dilde kufur edip voice chatten beynimi deliyorlar. En azından rusun ne yazdığını anlamıyorum bunu anlayınca o aptal konuşmalardan daha da sinir oluyorum . Boyle duşunen aranızda var mı yoksa sadece ben mi habire cok kotu oynayan Turk arkadaşlara denk geliyorum? Mesela bunu yazmamın sebebi az once cok değerli bir Turk arkadaşımızın slark olarak gem taşımayı red etmesi uzerine benim pugna ile taşımam. Sırf bu yuzden shadow blade i olan np yi kapatamadık ve oyunu kaybettik ama o wand tabi tanrısal item. Bir basıyorsan herkes yerde. Adama bak kardeşim sen gemi taşıyıp np pushladığı zaman gidip kesicen dememiz uzerine eziksiniz diyip abandon atmasıda cabası. Rusları verin bana ama Turkleri değil . __________________