Aionda Anuhart serverında 60 lvl templar+60 lvl Sm ve Nexusta 60 lvl templar bulunan uyeliğimi satıyorum. Oncelikle hesapta 3 tane 60 lvl karakter olması onemli değil.Ben sadece anuharttaki templarımın itemleri+APsi+Craft+SM min craftı uzeriden fiyat belirliyorum. Templarda havadan toplama 400,yerden toplama+alcemy master.SMde weaponsmith master Anuhart Templar İtemler: +11 Vasharti greatsword(coll con 2 55 lvl greatsword) para gs basılı 60 lvl coll con 1 set kahrun zırh set Siel set(sadece goğusluk kaldı gorev %30 civarında) Kahrun kalkan+sword 60 lvl coll con 1 miğfer ksanat hairpin 2 parca AP takı+Kahrun takılar pegati+18 slot pet+12 slot pet var Ayrıca uzerinde 180 medal+4m civarı AP var(4.0da yeni itemler oncesi uzerinde 60 lvl Ap itemleri olmasındansa sadece AP olması daha onemli olduğunu duşunuyorum ) Anuharttaki SMde sadece pwe de idare edebilecek itemler var Uyeliğim anuhatta oyun parası karşılığı satılıktır. NOT:Arkadaşlar uzerindeki AP yi oyun icerisinde kac paraya elde eebileceğinizi bir hesaplayın isterseniz.(gold key fiyatı+ne kadar Ap cıkabileceği ortalama) Bunun hesabını yaptıktan sonra karakterleri neredeyse bedavaya verdiğimi anlamanız uzun surmeyecektir __________________