Loun taşlı Istatıstıkler Guc : 6.020 Kritik :4.532 Zırh Delme :3.040 Toparlanma :1.332 Dovuş avantahı bonusu : 286 Savunma :1.738 Saptıma : 340 tazelenme : 580 yaşam calma 1.051 satmına koruma : 244 hareket : 680 Saldırı ıyılestırme :12.112 krıtık olasılık : %37.3 dolum hızı : %11.6 actıon poınt % 11.6 koruma : 4396 hasar dırencı :%30.2 satprma olasıgı : % 10.4 saptırma sıddetı :%50 can puanı olarak kazanılan hasar : %8.2 kosma hızı +5.6 ------------------- Destansı Binek Beyaz at 110 hız Meslek eğitimi = Sılah Yapımı 20 Lwl ----------------------------- Yay Sılahları =Dehşet Lejyonu Uzun Yay+ Esatiri Ilıyanbruyan yay Bıcaklar = Fomarian Esatiri Bıcak ----------------------------- Elbise Setleri = Esatiri Ilıyanbruyan Set 4 adet kafa kol govde ayak Elbise Setleri = Dehşet Lejyonu Kafa+Kol Elbise Setleri = Yuce Bekci + Govde + Kafa Elbise Setleri = Ustun taşlı gomlek + taşlı ustun pantolon + --------------------------- Takılar= Kadim Ruhkovucunun Kutsama Kolyesi / 2 adet 1 yoldaşta 154+bonuslu Kadim Kole Efendinın Kontrol Yuzuğu + 154 bonuslu Kadim Kole Efendinin Kontrol Yuzzuğu + 154 bonuslu Pegasus yuzuğu + yoldaşta Kadim Rahibin Yanan Işık Kemeri + 154 bonuslu Kadim Kacagin Başkaldırı Kemeri + 154 bonuslu yoldaşta ------------------------- Eserler = Kankristali kuzgun kafatası Destansı 3 sewıyede duzey 73 Ezad'ın suları Destansı 3 sewıyede duzey 75 Vahiy Feneri Destansı 3 sevıyede duzey 80 -------------------------- Yoldaşlar= Loun Taşı= Lwl 25 + Takıları = guclendirilmiş run taşı duzey 8 + guclendirilmiş run taşı duzey 7 + guclendirilmiş run taşı duzey 7 + duşuk ejderha simgesi + pegasus yuzuğu + kadim ruhkovucunun lıtsama kolyesi 154 bonuslu Yoldaş efsunları Işınımlı Efsun sevıye 8 Gok Mavis seviye 8 Kara Efsun seviye 8 ----------------------------- Hava Perisi=Lwl 30 + pegasus yuzuğu + kadim kacagın başkaldırı kemeri 154 bonuslu Ruhban havirisi=LWl 15 + takıları : duşuk ejderha simgesi ------------------------------- Karakter Efsunları = Kara Efsun 7 kafa ve ayak ıcın hız + 2 adet Işınımlı Efsun seviye 10 + yay ve bıcak ıcın + 2 adet Gok mavisi seviye 8 + 3 adet Işınımlı efsun seviye 8 + 4 adet Zırh artıs yuvası ıcın + Ruh dovumu efsunu Sılah artıs yuvası ıcn + Kusursuz vorpal + Perfect vorpal Yan karakterleri Hedıyeleri Ayrıca 60 lwl bıraz ıtemlı Wizard pwp set ws efsunlar Ayrıca Normal ıtemli Tr rogue + tr sılahları kadım dir ve ıtemlıdır Irtıbat tel 0531 887 02 05 Fiyat 1.500 tl Bu paraya bu karakter ıtemlerı duzulmesı mumkun degıl cıddı alıcılar arasın veya msj atabılırsınız ıyı gunler Dıpnot= yazılmamıs itemler var onlara deger bıcmedım hedıyedir __________________