Satılık karakter
LoL0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Satılık karakter
-
30-09-2019, 08:02:16----------Şampiyonlar---------- *Aatrox *Fiora *Morgana *Shen *Akali *Garen *Nasus *Singed *Amumu *Gragas *Nidale *Sion *Annie *Hecarim *Nocturne *Sivir *Ashe *İrelia *Olaf *Teemo *Blitzcrank *Jax *Pantheon *Tryndamere *Cho gath *Kayle *Poppy *Twisted Fate *Darius *Kennen *Renekton *Varus *Diana *Le Blanc *Rengar *Vayne *DR-mundo *Malphite *Riven *Vladimir *Draven *Master Yi *Sejuani *Volibear *€lise *Mordekaiser *Shaco *Warwick *Wukong *Xin zhao *Yorick ----------SkinLeR------------ *Draven-Ruh Soken Draven-1350 *Jax-Jaximus-975 *Malphite-Buz Devi Malphite-1350 *Nasus-Dehşet Sovalyesi-975 *Nidale-Firavun Nidale-520 *Pantheon-Metal Zırhlı Pantheon-975 *Sion-Oduncu Sion-520 *Teemo-Super Teemo-975 *Tryndamere-Kral Tryndamere-520 *Twisted Fate-YerAltıAvcısı Twisted Fate-975(Suan kullanılmıyor Etkinlikten Alındı) *Varus-Işık Oku Varus-975 *Vayne-Aristokrat Vayne-520 *Vladimir-Nosferatu Vladimir-975(Suan Kullanılmıyor Etkinlikten Alındı) *Volibear-Runbekcisi Volibear-975 *Sivir-Haydut Sivir-Bedava Alındı Toplamda Kac Hero Var:51 Kac Skin var:15 Karakter:Bronze 3 tedir hic oynamadım cunku oynayıp sinir olmak istemiyorum. Neden Satmak istiyorsun:Oyun bana zevk degil sinir veriyor. Karakter Adı:Federal08 //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Fiyat:210 TL NOT:İndirim payı yoktur zaten 200 tl oyuna verdim 10 tl de emek parası istiyorum lutfen indirim olurmu diye sormayın İletişim:https://www.facebook.com/LazuriBere08?ref=tn_tnmn Telefon numarası faceden anlastıktan sonra verebılrım guven ıcın Alacak kisiye simdiden hayırlı OLsun __________________