s3 plat, s4 plat2 (17wins), Fullhero, 250.000 değerinde rune ve 14 page.
LoL0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- LoL
- s3 plat, s4 plat2 (17wins), Fullhero, 250.000 değerinde rune ve 14 page.
-
30-09-2019, 08:01:50250-300 arası fiyat duşunuyorum 17 ranked mac attım Plat II şu an account. Taze kan. Skinler ; Tilki ateşi ahri Deşergecer akali Matador Alistar Balo mağduru Amumu Yırtıcı kuş anivia Freljord'lu ashe Ben de İnsanım Blitzcrank Safari Caitlyn Gol Canavarı Cho Gath Ruh Soken Draven Victorious Elise Buzul Ezrael Hayalet Fiddlesticks Korkunc ve Ozel harekat Gp Komando Garen Zonta ve Vandal Gragas Fırtına Janna Ejder Katili J4 Can duşmanı JAX Geleneksel Karma Pentakill Karthus Başyargıc Kayle Karateci Kennen Meka Kha'Zix Monarch Kog maw Tapınak Lee sin Valkyrie - Iron solari Leona Muhafız - Tatlı Cadı LUX Yonca Yeşili - Buzdevi Malphite Samuray Yi RoadRunner Missfortune Pentakill Mordekaiser Bıcakların hanımı - Karadiken MOrgana Koi Nami Galactic Nasus Derinliklerden gelen Nautilus Hizmetci Nidalee Yağmacı Nocturne Nunu Canavarı Full Metal Pantheon Taşralı renekton Kızıl Elit Riven Uncle RYZE Tımarhane kackını Shaco Buz ejderi shyvana Hextech singed Savaşcı Prenses - Haydut sivir Adalet Işığı Syndra Kızıl Elit talon Zumrut - Kantaşı TARİC Super Teemo Derin dehşet Thresh Korsan Tristana Kupa valesi Twisted fate Suc baronu twitch Spirit guard Udyr Dragonslayer Vayne Aynasız Vİ Marki Vladimir Kotu kurt - yabani - Sırtlan Warwick Gladyator Xin zhao Pentakill Yorick Hippi Zilean Mezar Ciceği Zyra iletişim icin : https://www.facebook.com/1mete Aklınızın alabileceği butun runeler var. Spellwampi %hp değeri vs. hepsi mevcut sayılır energyler haric. Full mana , Full attack speed vs. __________________