İyi gunler arkadaşlar.Turkiye server ında elmas 1 liginde hesap satıyorum.Hesabı istanbul ici elden veya banka hesabıma aktarım gibi yollarla 500 tl ye satıyorum.Takas vb şeyleri duşunmuyorum.Bana ulaşabileceğiniz facebook hesabım https://www.facebook.com/mert.u.isik Hesapta isim değişimi icin gerekli 16000 ip bulunmaktadır.Hesapta 4 adet run sayfası ve full dizili runler bulunmaktadır.Hesapta şuan metada olan butun şampiyonlar acık.Sadece 33 şampiyon acık değil.Onlar da şu şampiyonlar: Hesapta 78 Kostum mevcut Kostumlerin isimleri de şunlar: KOSTUMLER: Zebani nasus Mafya Jinx Havuz Partisi Graves Silahşor Lucian RUH BEKCİSİ UDYR Hayalet Gelin Morgana Buz Ejderi shyvana Kantaşı Lissandra Gladyator Draven Kazanova Jayce Savaş ustası jarvan 4 Celik Kuvvet Garen Altın Kanat Kayle Neon Patlaması Vi Celik Kuvvet Lux Japon Balığı Nami Işık Oku Varus Şokbıcaklı Zed Olum Ciceği Elise Roket Kız Tristana PentaKill Olaf Meka Khazix Can Duşmanı Jax Oktoberfest Gragas Kelle Avcısı Rengar Kara Valkyrie Diana Savaş Makinesi Chogath Muay thai Lee Sin Alev Alev Zyra Buzdevi Malphite Guclendirilmiş Singed Magma Xerath Tilki ateşi Ahri PULSEFİRE EZREAL Ruh soken Draven Lord Darius Belalı Kristal Varus Run Savaşcısı Renekton BuzBıcaklı İrelia Savaş Beyi Shen Savaş Tavşanı riven Balıkcı Fizz Bıcak İşi Orianna Kraliyet Muhafızı Fiora Gonul Avcısı Vayne Kelle Avcısı Master Yi Demir Solari Leona Fırtınanın efendisi Volibear Silahşor Twisted Fate Ametist ashe Aynasız Caitlyn Kanatlı suvari Xin Zhao EjderKatili Vayne Kantaşı Taric Kutup Savaşcısı Caitlyn İbliskılıc Tryndamere Volkanik wukong Ulak kassadin Viking Tryndamere Komando Lux Gotik Orianna Aristokrat Vayne NUNU BOT Korsan Rumble Geleneksel lee sin Doktor Kennen Haydut Sivir Dehşet Şovalyesi Garen Hemşire Akali Gizli ajan Miss Fortune Astronot Teemo Kaşif Ezreal Deşergecer Akali Marki Vladimir Lejyoner Pantheon Kovboy dilberi miss fortune Azrail Karthus Hizmetci Nidalee Hesabı istanbul ici elden veya banka hesabıma aktarım gibi yollarla 500 tl ye satıyorum.Takas vb şeyleri duşunmuyorum.İYİ FORUMLAR. __________________