Oyun Ticaret League Of Legends TR-LOL TR Satılık Plat 3 - Gold 5 Hesaplar.
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret League Of Legends TR-LOL TR Satılık Plat 3 - Gold 5 Hesaplar.
-
30-09-2019, 07:57:39Selamlar Hesaplar Plat 3 - Gold 5 Ligindedir. Alıcı acısından her turlu guvenli alış veriş icin elimden gelen yapılacaktır.Yuzyuze Havale hepsi mevcuttur. Havalelerde İkametkah adresinden tutta kimlik fotokobisine kadar kendisine yollayabilirim. Corum,Ankara,İstanbul,Amasya,Gaziantep ve Bursa illerinden gosterilip satılabilir. Diğer illerden Havale mevcuttur. Guven acısından istediği tum bilgiler verilecektir. Plat Hesap; 550 TL 16 Adet Run Page ve Tum runler(Ad.Ap.AD Pent.AP Pent. Life Stealt.Cooldown v.s) Fazlasıyla var. Aldığım Tum RP'lerin Pin kodları duruyor. Full Şamp. SKT T1 Kostum Paketi ve Totemi TPA Kostum Paketi Braum Kostum + Hero Paketi Sezon 3 Totem Gorunumu. Skinler hoşuma gittikce guncellenmektedir. Resimde goruleceği uzere Legandry Skinlerde mevcuttur. Altın 5 ; 150 TL 94 Hero 15 Skin Gecen sezon Gumuş Bitirdi. 3 Ad Run page - AD . AP . Pent. Runleri mevcuttur orta seviye hesaptır. letişim ; 7/24 Ulaşabilirsiniz. Telefon : 0543 224 61 95 Whatsapp mevcuttur. Facebook : www.facebook.com/M.GOKCETiN __________________