LOL TR GOLD 3. 123 SAMPIYON. 50 civarı kostum
LoL0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- LoL
- LOL TR GOLD 3. 123 SAMPIYON. 50 civarı kostum
-
30-09-2019, 07:57:38[B]SELAM ARKADAŞLAR ONCELİKLE HESABIM HİC BAN YEMEMISTIR.TR SERVERİNDE GOLD 3 .85 PUANDIR Ocak ayı icerisinde 10 mac seri hakkıda gelecegını dusunursek lıgı cok ustlere cıkartma ımkanıda olacak.Her turlu ss atılır arkadaslar.4 rune sayfası vardır. SADECE 4 SAMPIYON ACIK DEGILDIR(azir galio reksai shyvana). HESAPTA 7-8 TANE LEGENDARY KOSTUMLER VARDIR . BANA ULASMAK ICIN www.facebook.com/cagri1881.1938 adresinden mesaj olarak atarsanız hesap icin istediğim ucreti oğrenebilirsiniz. Lutfen komik rakamlarla mesaj atmayın Sadece hero ve Kostumlere bakın sonra mesaj atın .Allaha emanet olun arkadaşlar. MEKA MALPHİTE PULSEFIRE EZREAL şerif ve KELLE avcısı Caitlyn Hiclikten Gelen FİZZ MAGMA Renekton Eternum Nocturne hayalet morgana ibiskılıc Tryndamere yolların kralı blitzcrank cesur yurek Darius gladyator Pantheon zebani alistar balo kralicesi annie sherwoodlu ve yabanotu ashe gladyator draven Eşkiya Fiddlesticks Korkunc ve Nefer Gangplank Dehşet şovalyesi Garen tilki ateşi ahri Ejderkatili jarvan4 tapınak savaşcısı jax Metal Zırhlı Jayce Pentakill Karthus Ulak Kassadin ejder yumruk Lee sin muhafız leona celik kuvvet lux totem maokai samuray master yi Fırtınanın efendisi volibear galaktik ve Firavun Nasus Firavun Nidalee tımarhane ve Maskeli Shaco barbar sion haydut sivir bilgewaterlı Swain kantaşı taric super teemo korsan tristana kotu kurt Warwick hippi zilean Savaş Tavşanı Riven __________________