Loleuwest Satılık elit hesap veya Trde acc karşılığı takas!
LoL0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Loleuwest Satılık elit hesap veya Trde acc karşılığı takas!
-
30-09-2019, 07:52:03euwestteki hesabımı satıyorum yaklaşık 60 70 tl odemişliğim var her kostumu pahalı olduğu icin bir fiyat bicmedim yada tr serverinde bir acc ile takasda olabilir yuksek bir hesapta gozum yok ama en azından eşdeğer yada duşuk bi hesap+rp karşılığında takas etmeyi duşunuyorum bazı ozelliklerini yazacağım merak edilen bir bilgi olursa skype ekran paylaşımı ile gosterebilirimde Nick:Rvnjx0N 4 adet run sayfası ve yeteri miktarda run BronzI 272 rp-1469 IP 37 adet hero 14 adet skin detayları: Hero: Aatrox Ashe- Ciatlyn Darius- Elise Evelynn Ezreal Garen- Graves- Irelia Jarvan Jax Jayce Jinx Kassadin Kayle Kennen Kha'zix- Lee Sin- Lissandra Lux- Malphite Master yi Nasus Renekton Riven Ryze Shaco Shen- Sivir- Talon Thresh Tryndamere- Twisted fate- Vladimir- Zac Zed Kostum: Ameteist Ashe Lord Darius Sanguine Garen-Dreadknight Garen Riot Graves Mega Kha'zix Dragon fist Lee Sin Imperial Lux Warlord Shen Bandit Sivir Viking Tryndamere The Magnificent Twisted Fate Blood Lord Vladimir ilgilenen arkadaşlar ozel mesaj yada bu konuya yorum bırakarak benimle iletişime gecebilirler dediğim gibi hesaba harcadığım rp miktarı 60 70 tl kadar var belki daha fazla ama hesap icin aklımda bir fiyat yok tekliflere bakacam. Ama oncelik tr de aynı miktara değer bir acc ile takas(yada bundan daha duşukse hesabınız uzerine riot point ekleyerek takas edilebilir) Dip not:15 yaşında kendini uyanık Zannetmek ile meşgul olan arkadaşlar hic boşuna zahmette bulunmasın direk kufuru yerler Konuyu guncel tutmama yardım edecek olan arkadaşlar olursa minnettar olurum __________________