Eu westte boyle bir hesap daha yok, kurtulmak icin satıyorum.
LoL0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- LoL
- Eu westte boyle bir hesap daha yok, kurtulmak icin satıyorum.
-
30-09-2019, 07:51:28Oyun hayatımı ele gecirmeye başladığı icin satıyorum, ozellikleri ve fiyatı saydıktan sonra zaten sizde anlayacaksınız. Karakter EuWest'te 438 winle silver 4,win sayısından anlayacağınız uzere ust ligden duşme, butun herolar acık ve tam 99 skin var.Butun legendary skinlerde acık ( pulsefire ezreal + spirit guard udyr ) ve 20 rune page + 56307 itibar puanı var.Yani onumuzdeki 3-4 yıl yeni cıkan heroları rahatca alabileceksiniz. Rune'lerinde hemen hemen hepsi mevcut.Yani hesap gorduğunuz gibi ben buradayım diyor ve sadece 250 tl ye satıyorum.Dediğim gibi, oyunu bırakmak icin satıyorum.Detaylı skin list aşağıda. Ahri-3 skin(son cıkan dahil) Akali-1skin Amumu-1 skin Anivia-1 skin Annie-2 skin Ashe-1 skin Brand-1skin Caityln-1 skin Cassiopeia-1skin Corki-2 skin Diana-1skin Draven-1skin Elise-1skin Evelyn-1skin Ezreal-3 skin (1 tanesi pulsefire ezreal ve diğeri ozel olan satışta olmayan skin) Fizz-1 skin Gangplank-1 skin Gragas - 1 skin Graves - 1 skin Galio-1 skin İrelia-1 skin Jarvan - 2 skin Graves - 1 skin Jax - 2 skin (1 tanesi ozel skin) Jayce - 1 skin Karma - 1 skin Karthus - 1 skin Kassadin - 1skin Katarina - 1skin Kennen - 1 skin Kog maw - 1 skin Le blanc - 1 skin Lee sin - 1 skin Leona - 1 skin Lissandra - 1 skin Lulu - 1skin Lux - 2 skin Malzahar - 1 skin Maokai - 1 skin Miss Fortune - 1 skin Mordekaiser - 1 skin Nami -1 skin Nautilus - 1 skin Nidale -2 skin Nocturne - 1 skin Olaf - 1 skin ( ozel skin) Orianna - 2 skin Pantheon - 2 skin Quinn - 1 skin Rammus,Renekton,Rengar,Riven - 1'er skin Ryze - 2 ozel skin Shen - 2 skin Sion - 1 skin Sivir - 1 skin Sona - 2 skin Soraka - 1 skin Syndra - 1 skin Taric - 1 skin Teemo - 2 skin Thresh - 1 skin Tristana - 2 skin Trundle,Twisted Fate - 1 skin Twitch - 2 skin Udyr-1 skin (legendary skin) Varus-2 skin Vayne - 2 skin Vi - 1 skin Vladimir - 1 skin Volibear - 1 skin Warwick - 1 skin Yorick- 1 (ozel skin) Zed - 1 İletişim: 0531 985 63 48 __________________