Tr serveri acil satılık ucuz elit hesap!
LoL0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- LoL
- Tr serveri acil satılık ucuz elit hesap!
-
30-09-2019, 07:50:54League Of Legend-TURKİYE- RUN SAYFALARI: 9-Sayfa Run sayfası mevcuttur. Critic,Ad,Support,Adc,Magic Pen,Armor Pen diğerleride Jungle Runudur. -Lig-:Silver-3 ---HEROLAR---: 3 HEROSU ACIK DEĞİLDİR : Skarner,Nami,Lucian ---SKİNLER---: ---DESTANSI SKİNLER---: Pulsefire Ezreal Ruh bekcisi Udyrr ---LEGENDRY SKİNLER---: Altın kanat kayle Eternum Nocturnee Savaş Makinası Cho gath Kan Beyi Vladimir İblis kılıc tryndamere ---1350LİK SKİNLER---: Meka Kha zix İblitzcrank Buz Bıcaklı İrelia Savaş ustası jarvan4 Ruh Soken Dravenn Ejderha Terbiyecisi luluu ---HAVUZ PARTİSİ SKİNLERİ--- Havuz partisi LeeSin Havuz Partisi Renekton Havuz Partisi Graves ---DİĞER SKİNLER-- Justicar Aatrox,Silverfang Akali,Infernal Alistar,Goth Annie,Woad Ashe,Cryocore Brand,Resistance Caitlyn,DragonWing Corki,DarkValkiry Diana,Gladiator Draven,Death Blossom Elise,Bandito FiddleSticks,Royal Guard Fiora,Spooky GangPlank,Rugged Garen,Reaper Hecarim,Vandal Jax,Pre-Void Kassadin,Mercanery Katarina,Karate Kennen,Traditional LeeSinn,İron Solari Leona,Mafia Miss Fortune,Lord Mordekaiser,Galactic Nasus,GhostBride Morgana,Battle Bunny Riven,FullMetal Pantheon,Dark Crystal Ryze,Surgeon Shen,DarkFlame Shyvana,IceDrake Shyvana,Arclight Varus,DragonSlayer Vayne,Thunder Lord Volibear,Northern Storm Volibear,Hyena Warwick,Jade Dragon Wukong,Viscero Xin Zhao,Pentakill Yorick,Special Weapon Zac,ShockBlade Zed Normal Win:283 Ranked Win:139 Herşeyden once Acc nin hic şeyi eksik değildir benim ilk acc'dir. Universite Sınavlarından dolayı satacağım Almak isteyen ekleyebilir pazarlık sunnettir. BOŞ YORUM YAPMAYINIZ!-BOŞ TEKLİF VERMEYİNİZ. CARI GORMEK GİBİ BOŞ İSTEKLERDE BULUNMAYINIZ. ACİLİYETTEN SATIYORUM UCUZA SATICAM. ULAŞMAK İSTEYENLER 0538-453-13-24 CALDIRSIN BEN DONERİM __________________