Oncelikle İyi Gunler.. SATILIK-TAKAS Uyelik Turkiye Sunucusunda Gumuş Uyelik kardeşimde o normal oyun oynuyor herolar alıyor. Normal win +600 S3 Cerceveler Gelmeden 2 Hafta Once 30 lvl Oldum ve Gumuş Cerceve bulunmakta.Gumuş Simge ve S3 Şanlı Totem Gorunumu Mevcut. Uyelikteki Herolar.. Ahri Akali Alistar Amumu Annie Ashe Blitzcrank Draven Dr.Mundo Evelynn Ezreal Fiddlesticks Fiora ( Gece Kunduzu Fiora - Mudire Fiora ) Fizz Garen ( Dehşet şovalyesi Garen ) Gragas Hecarim Jax Janna Jayce Kasadin Katarina Kayle Kha'Zix Kog'Maw LeBlanc Lee Sin Leona Lucian LuLu ( Kış Mucizesi LuLu ) Lux ( Muhafız Lux ) Malphite Master Yii Miss Fortune Mordekaiser Morgana Nasus Nidalee Nunu Orianna Pantheon Poppy Quinn Rammus Renekton Riven RumbLe Ryze Shaco Shen Singed ( Kar Topu Savaşı Singed ) Sion Sivir ( Haydut Sivir - Kar Fırtınası Sivir ) Soraka Talon Taric Teemo Thresh Tristina TyrnDamere Twisted Fate Udyr Veigar Vii Warwick Xin Zhao Yasuo Yorick Ziggs Zilean Kış Mucizesi Lulu Kartopu Savaşı Singed Kar Fırtınası Sivir [IMG][/IMG] 2 sayfa runum var. AD runde damgalar 3 kritck(820 ıplık) var gerısı zırh delme (6 adet)yaptım(3 tane fiziksel saldırı var ) Mudur ile nişah klasık buyu direnci ile zırh (muhurde 2 krtck run var 820lık) cevherlerın 3 u krtck (%2 Can Calma vardır.) AD runde 12 Buyu direnci - %22 Kritik hasar - +9.8 Zırh - +7.7 zırh delme AP runde damgalar buyu nufuzu - nişan zırh - muhur yetenek gucu AP runde +26 Yetenek gucu - +13 Zırh - +7.8 Buyu nufuzu [IMG][/IMG] Facebook'ta Necip Es**** den ulaşabilirsınız. (www.facebook.com/nk.neco) Not: Uyelik hic banlanmamıştır.Sarı,kırmızı,bmavi,yeşil kurdale almıştır. Benim runlerim hep yetenek hep ad olarak alınmıştı bende 0 dan başladım olan runleri donuşturdum.Şimdi pahalı runler alıyorum ama başlangıcda eziyorum. Runlerimin 20 30 binlik donuşturdum herolarım ondan az . __________________