Oncelikle belirtmek gerekirse accountta 3 adet character vardır . 61 level sorcerer / 60 level gladiator / 45 level assasin Account veteran statusune sahiptir ve kesinlikle hic bir aşamada asla ama asla hile ve benzeri hic bir program kullanılmamıştır . Ozellikle sorcerer serverda oldukca bilinen bir karakterdir. Accountu uzerindeki itemler, para ve benzeri her ne varsa o şekilde satıyorum. Gelelim itemlere . 61 Level Sorcerer ile başlayalım Irk : Asmodian Character Adı: Akhyls Rank Asmodian Army 3 Star Officer AP:1.200.000 civarı Armor : 4 Parca 60 Level General AP seti hepsi +10 ( augmentli set yani en değerli level 60 pvp seti ) ve 1 parca Arena itemi Condition 2 ve ayrıca Full set 60 level eternal kahrun pve seti. Silahlar (Weapon) : +15 Tiamat Protectorate Jewel( %19 Casting speed + %19 attack speed) pvp icinde pve icinde harikadır. ayrıca +10 Kahrun tome ( %19 casting speed + %11 pvp magical attack + %11 pvp physical attack ) pvp icin ozel. Her iki silahtada Godstone mevcuttur. Takılar: 60 Level General Ap PvP takı seti ( en iyi 60 level pvp seti. ) ve ayrıca pve icin 60 level full eternal kahrun takı seti. Binek : 60 Level eternal Sharptooth Airspike Stigmalar: Her 2 stigma ağacıda full mevcuttur. Uzerindeki bazı itemler: Scrollar, enchantment stonelar, foodlar 40m civarı nakit ve daha bir cok ıvır zıvır. Pvp Setli Statlar (+15 jewel ile) : 2700 MagicBoost / 2000 MagicalAccuracy / 166 Crit Spell / 1290 Magic Supression / 1750 Magic Resist /134 Spell Resist / 100 Fire wind water earth resist Pve Setli Statlar (+15 jewel ile) : 3300 Magic Boost / 1650 Magical Accuracy / 107 Crit Spell / 1263 Magic Supression / 1780 Magic Resist / 110 Spell Resist / 100 Fire wind water earth resist Bunlar haricinde karakterle alakalı sormak istediğiniz soruları konunun en altında vereceğim iletişim telefonundan ulaşarak sorabilirsiniz. Gelelim gladiator'e Level :60 Irk: Asmodian Bu karakterde bir zamanlar baya item varken şuan sadece pve yapılabilecek kadar item vardır o yuzden itemlerini saymıyorum lakin cok merak eden olursa yine konunun en altında vereceğim iletişim numarasından ulaşıp sorabilirler. Gelelim assasine Level :44 Irk: Asmodian Oncelikle belirtmek isterimki bu levelde bulup bulabileceğiniz en sağlam assasinlerden birisidir . 50 level ve hatta 55 level cok kişiyi vs de aldım . 60 level karakterlerin bile bir coguna vuruşları miss cekmiyor. Karakter adı : Akhy Ap : 76000 civarı Armor :30 Level Gold Pvp Seti +11/+12 Takılar :40 Level Gold Pvp takı seti Weapons : +10 Kromede Dagger ( Extendable = Uzayan bıcak ) +10 40 level Gold Pvp Sword. ayrıca Bow olarak Kromede Longbow mevcuttur. Statlar : 1006 Physical Def / 1431 Evasion / 1008 Magic Resist Silaha bağlı statlar da aşağıdaki gibidir. Main Hand : 367 attack / 1692 accuracy /414 crit strike Off Hand : 317 attack / 1616 accuracy / 464 crit strike Bunların haricinde benim unutup sizin sormak bilmek istediğiniz herturlu sorunuz icin 0554 990 77 95 Numaralı Telefondan arayarak bana ulaşabilirsiniz. Lutfen Sadece ciddi alıcılar ve mumkunse izmir ici alıcılar tercihimdir. Herkese iyi forumlar iyi oyunlar dilerim . Arayacak arkadaşların akşam 9-10 saatleri arasında aramaları rica olunur. __________________