Team Liquid’in G2’ya karşı kazandığı mactan sonra konuşan Doublelift, takımının MSI 2019 performansını değerlendirdi. Invictus Gaming ile oynayacakları Yarı Final serisi oncesi samimi acıklamalarda bulunan Doublelift, final aşamasına yukselebilmek icin seviye atlamaları gerektiğini belirtti. Invictus Gaming, SKT T1 ve G2’dan sonra yarı finale yukselmek icin Flash Wolves’la yarışan Team Liquid istediğini başardı. Kuzey Amerika temsilcisi, favori olmadığı G2 macını kazandı ve IG’nin yarı finaldeki rakibi oldu. Bununla birlikte tecrubeli Nişancı Yiliang “Doublelift” Peng ise ilk kez 2. Tur gormenin mutluluğunu yaşıyor. Doublelift’in hayalleri gerceğe donuştu. Profesyonel kariyerinde yedinci yılına giren Doublelift, ilk kez uluslararası sahnede grup aşamasının yukarısını gorecek. Doublelift’den samimi acıklamalar G2 macından sonra Riot Games‘in sorularını yanıtlayan Doublelift, hem kariyeri hem de takımı ile ilgili konuştu. Turnuvadaki diğer Batı temsilcisi G2’yu yenmenin ‘hoş’ olmadığını soyleyen isim; “NA temsilcisi olarak bir EU ekibine karşı kazanmak hoş değil. Ancak uzun sure sonra bir Avrupa takımına karşı kazandım” dedi. Doublelift’in uzun suredir arzuladığı bir hedefini gercekleştirmiş olmak, Avrupa temsilcisine karşı kazanmaktan cok daha onemli olsa gerek. Doublelift’e hedefine ulaştığı hatırlatılınca ise kendisinden beklenmedik şekilde samimi bir itiraf geldi. Hedefine biraz gec ulaştığını soyleyen Doublelift: “Şimdiye kadar bunu başaramadığım icin Team Liquid‘deki arkadaşlarıma cok kızgındım. Nihayet başarabildik ve bunun cok kıymetli olacağını hissediyorum, şu an huzurlu hissediyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kariyerim boyunca birlikte oynadığım herkes, bunu başaramamış olmamdan sorumlu tutulabilir.” Doublelift henuz Team Liquid gibi oynamadıklarını duşunuyor Roportajın devamında MSI 2019 performansı hakkında konuşan Doublelift, ozeleştiri yaptı. Eleme Aşaması’nda başarılı olmak icin “Seviye atlayacağız” diyen tecrubeli isim, performanslarını yukseltmek zorunda olduklarını soyledi. Team Liquid, G2’ya karşı dominant bir performans sergilemişti. Baştan sona haritayı kontrol altına alan Kuzey Amerika temsilcisi, ust uste aldığı skorlarla rakibine buyuk baskı kurmuş ve son takım savaşına Kadim Ejder alarak girmişti. Ancak G2 ile oynadıkları diğer karşılaşma da parcalara ayrılmış bir Liquid vardı. Bununla birlikte bensimsedikleri oyun tarzından ayrılarak, LCS’te yapmadıkları kompozisyonlar ile oynuyorlardı. Gorunen o ki kendi oyun tarzlarına geri donmeleri gerekiyor. Tam da bu duşunceyi doğrularcasına bir acıklama yapan Doublelift ise “Değişik kompozisyonlar işe yaramıyor. Bizim Team Liquid gibi oynamamız lazım” dedi. GG Espor