Panky dunku yayınında carpıcı acıklamalar yaptı: “Beşiktaş’tan sonra iki takımdan teklif aldım.” Panky, dun yaptığı Twitch canlı yayını sırasında emeklilik kararının nedenlerini ve eski gunlerini anlattı. Bircok onemli acıklamada bulunan oyuncu, bundan sonra tam zamanlı yayıncı olacak. Beşiktaş’taki kotu performans etkiledi! Uğur “Panky” Taş, kararının nedenleri arasında son olarak oynadığı takım Beşiktaş Esports’ta VF Şampiyonluk Ligi’ni 7. sırada bitirmenin de etkisi olduğunu soyledi. Ayrıca Elwind’in de aklını celdiğini soyleyen Uğur, yayın yapmayı da sevdikten sonra emekli olmaya karar verdiğini acıkladı. Esporcuyken daha cok kazanıyordum! Kendisine karşı sosyal medyada “Twitch’te parayı gordu, esporculuğu bıraktı.” yorumlarını yapanlara da cevap veren Uğur, esporcuyken yayıncılığa gore daha cok kazandığını dile getirdi. Ancak esporculuğun daha zor olduğunu ve uzerinde daha fazla baskı olduğunu belirten Panky, yayıncılığa gecişiyle aslında rahatlığı sectiğini soyledi. Cok iyi bir oyuncu olamadım! Esporun zorluklarından bahsederken, psikolojik olarak da cok yıprandığını soyleyen Uğur, sosyal medyada taraftarların baskısı, takımın baskısı, kazanma baskısı gibi faktorler nedeniyle bir sure sonra artık yorulduğunu dile getirdi. Ayrıca hicbir zaman cok iyi bir oyuncu olamadığını da sozlerine ekledi. Beşiktaş’tan sonra guzel teklifler geldi! Beşiktaş’tan sonra birkac takımdan guzel teklif aldığını dile getiren Panky, artık kimsenin ona scrim(antrenman macı) yaptıramayacağını soyledi. Kararının kesin olduğunu ve artık sadece tam zamanlı yayıncı olacağını soyleyen Uğur, “Bana bundan sonra scrim attıracak adam, anasının karnından doğmadı!” dedi. Playerbros