Ulkemizde tanınmış bir eSpor kulubu olan HWA'nın LoL Takım Kaptanı olarak tanıdığımız Ferit ''WrisTCutter'' Karakaya, HWA'dan cıkarıldığını duyurdu. Onu bircok koridorda gormeye alışmıştık biz. Sevilen bir oyuncuydu. HWA'da Saldırı Gucu Taşıyıcısı olarak rol alan Ferit, takımdan cıkarılması uzerine sosyal medya sayfasında şu mesajı yazdı: ''Herkese selamlar Bu akşam biraz değişik bi akşam oldu kendi adıma. Beklemediğim bir kararla karşılaştım ve HWA dan cıkarıldığımı oğrendim. Benim icin garip bir duyguydu bu ve şu anda belkide ilk sizlerle paylaşıyorum. Bot lane deki şukruyle uyumumuza guvendiğim icin ve elwind e mid rolunde guvendiğim icin adc rolune gecmiştim fakat başaramadık galiba ve benim cıkmam yonunde karar kılındı. Takımda coğunluğun kararı olduğu icin bende saygı duydum ve takımdan ayrıldım . Bu saatten sonra adc mi oynarım ne oynarım hic bi fikrim yok. Şu an bende şaşırdığım icin duşunemiyorum doğru duzgun. O yuzden tam olarak karar vermedim.Fakat Profesyonel oyunculuk hayatıma devam etmeyi istiyorum. Kafam hala cok karışık . Dediğim gibi cok farklı bi duygu icerisindeyim. Fakat sizler sayesinde kendimi toparlamaya calışıcam en yakın zamanda. LoL arenasına en yakın zamanda donmeyi umut ediyorum. HWA takımının hepsine, yoneticisinden, oyuncusuna ve editorlerine kadar cok teşekkur ediyorum. Hepsi gercekten cok iyi insanlar . HWA takımındaki sıcak aile ortamını cok seviyodum . Bu ortamdan ayrıldığım icin biraz da uzuluyorum. Hepsine tekrar tekrar teşekkur ediyorum. Ozellikle Sinan " Dredd " Yamuc ' a sonsuz teşekkur ediyorum. Onun sayesinde belkide buralara geldim. Cok sevdiğim bir insan kişilik olarak ta. Yarın daha net acıklamalarla burdan sizlere acıklama yapmaya calışıcam . Şu an cok hasta olduğum icin dinlenmek zorundayım . Hepinize şimdiden desteklerinizden dolayı teşekkur ediyorum. İyiki varsınız, iyiki bu Espor ortamındayım. iyi geceler'' Kaynak __________________