TR Serverinde Uygun Fiyata Yarı ELİT Account
LoL0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- TR Serverinde Uygun Fiyata Yarı ELİT Account
-
30-09-2019, 07:44:59Oncelikle herkese merhaba 1.5 yıla yakın suredir LoL oyniyorum fakat bir sure sonra eskisi gibi eğlenemediğimi ve zevk alamadığımı fark ettim ve derslerime daha fazla yoğunluk vermem icin uzaklaşmam lazımda denebilir. Bilirsiniz kız arkadaşınıza vakit ayıramıyorsunuz LoL oynayan adam asla erken msj atamaz falan her neyse ciddi alıcılar istedikleri vakit ulaşabilirler fiyat konusunda bir orta yol bulunur zaten uygun bir fiyattan vericem karekterde cok ama cok harcama vardır neredeyse İP ile sadece Run alınmıştır ciddi alıcılar karekterin ederini kendi kafalarında oluşturup iletişime gecebilir onun uzerinden pazarlık yapılır. ULAŞIM: Skyp : ozantrker Telefon : 554 914 90 32 Siteden msj gonderebilirsiniz Account gold 5 ligindedir altın cercevesi bulunmaktadır oyuna cok girmediğim icin rankedlere ozen gostermedim ama mmr'ı duzgundur rahat lig cıkabilirsiniz 719 Normal Game Wini mevcuttur. Accountun sadece 3 herosu eksiktir '' Graves '' , '' Quin '' , '' Xearath '' istediğinz takdirde onlarıda alabilirsiniz 83 Adet Skin bulunmaktadır genelde 975 ve 1350lik Skinlerdir 9 Sayfa her role uygun Run Page bulunmaktadır. İconlar NOT: Guvenlik acısından ligin ismi dahil bir cok şeyi kapattım sizin gormenizin yeterli olucağı şeyleri acık bıraktım ciddi alıcılar lutfen iletişime gecsin. __________________