Oyun Ticaret Aion Online - ''Satılık'' TRZubaba Elyos ''Spiritmaster''
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Aion Online - ''Satılık'' TRZubaba Elyos ''Spiritmaster''
-
30-09-2019, 07:43:18''Onemli Not '' : Karakteri 2 Hafta Once Aldım Oyun Guzel Ama Ben Alışamadm Sarmadı Beni Karaktere 100 TL Masraf Yaptım Bana 250 TL Geldi Ben 200 Satıcam İstanbul İci Elden Satılıktır Ciddi Arkaşdalar Bana Cep Telfon'dan Ulaşabilirler. Cuneyt 0541 266 80 03 -İsim : Quattrow -65 lvl zubaba Serveri Elyos Irkında(spiritmaster) - +5 Ruh Kabilesi Kitabı/Bm Fuzyonlu full mana taşlı ve Felc godstonelu - Elbiseler bm set +2 -+8 falan karışık + ları mana taşları full mb ve magic acc pk ya gore ayarlı - Pagati Veyron binek mevcut -Yan Karakterde Karakter Duzenleme Kagıdı Vardır - 2.4 milyon abis ve 20-30 arası seranyum medal - Butun Abis Stigmaları ve normal stigmaları mevcut Her iki zinciri de kullanabilirsiniz -2-3 aylık pot ve scrollar mana taşları vesayre hepsini karakterle beraber vericem oyunu bıraktığım icin karakteri eksiksiz bir şekilde teslim edeceğim. -Yan karakter mevcut altın sikke alıp ondan kırdırabilirsiniz 35 lvl diye hatırlıyorum zaten full abis setli yan karakteri -Gold pack seviyesi 6 olması lazım uzerinde biraz aioncoin var. Fiyatı 200tl .sadece run istemini tl ile alsanız 120-150 arası eder zaten __________________