S5 Takım Oluşumu [- EUW ve TR -]
LoL0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- S5 Takım Oluşumu [- EUW ve TR -]
-
30-09-2019, 07:40:50Herkese Merhaba. Yeni Sezon icin hedefi olan bir takım kuruyoruz. Ciddi bir takım denildiğinde aklınıza gelebilecek herşey. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum, Sezon-II 'den bu yana LoL oynamaktayim, oyundaki mevkim Jungle. Sezon-III başladığından beridir ESL Tecrubem bulunmakta. İlk başlarda gold ve silver'dan oluşan bir takımım vardı fakat zaman gectikce hem kendi ligim ve hemde oyunculuk deneyimim arttı. Turkiye Server'inda D2-90LP'ye kadar yukselebildim. Turkiyenin buyuk takımlarına karşı coğu kez turnuvalarda oynadım. Her ne kadar iyi oyunculara sahip olsam da Coğu kez yenilmişliğimde bulunmakta. ESL 'de bircok 4.luğum oldu, ceşitli turnuvalarda final oynayıp yenilmişliğimde. Yenilmenin size ve takıma cok şey katacağını, tecrube acısından; tablo uzerinde aldığınız eksi puan aslında takımınıza artı bir puan olacağının bilincinde olun lutfen. Kurulacak Takım icin aradığımız mevkiler; ~ Solo Top ~ Mid ~ ADC Aradığımız Oyuncuların ; 1) West ve Turkiye Server'inda Account'unuzun olması gerekiyor. 2) West icin PlatI-II ve ustu, Turkiye Server'i icin Diamond-III ve ustu arkadaşlar, 3) Haftaici Takim Traininglerine duzenli katilabilen, (1er Gun Ara ile - Ptesi, Carşamba & Cuma) 4) ESL Tecrubesi olan, 5) Haftasonları Ozellikle ESL Go4LoL Cup'larinda yer alacak, 6) İletişim aracı olarak tercihen Skype veya TeamSpeak-III , 7) Yaş sınırlaması olarak tercihen 18+ DIPNOT: Orjinal Hesabınız Westte olursa daha iyi olacaktir. Takım oyunları icin Trainingler Westte olacak. Turnuvalara TR'de katılacağız. NOT: Takım Kocumuz bulunmakta. Kendisi TR'de D3- Oyuna Ara Vermiş bilgisi olan birisi. Scrim icin bağlantılarımız mevcut. Şuanda isim veremiyorum. Ciddi bir oluşum icin sponsor gerekiyor tabii. Sponsor icin de "başarı". Sezon 5 icin Başarıyı hedefliyorsanız ve yukarıdaki yazdıklarımız size uyuyorsa formu doldurmanızı istiyoruz. https://docs.google.com...Vcqkz5qVhfFutQ/viewform Tekrar hatırlatmak isterim, EUW: P1-2++ ve TR: D3++ İlginiz icin teşekkurler. S5 Cok Guzel Olacak! __________________