Herkese merhabalar arkadaşlar. Kullanmış olduğum LoL EUWest hesabımı satmaya karar verdim. Sebebi 3 mayısta askere gidiyor olmam. Sizden ricam lutfen ciddi alıcılar irtibata gecsin. Dolandırma niyetinde olanlara ağır kufur ederim. Hesabımda 108 hero, 58 skin ve 6 full dolu ( AD,AP,SUPPORT,AD JUNGLE, AP JUNGLE ve TEEMO (ozel sayfam ) run sayfası vardır. Acık olmayan herolar: Kog'Maw Maokai Nami Rammus Rumble Sejuani Skarner Sona Urgot Yorick ' tir. Hesapta yeterli miktarda IP bulunmaktadır. İsteyipte olmayan heroyu alabilirsiniz. Bana ulaşabileceğiniz adresler: Acmış olduğum konuya yorum ile, Forum ozel mesaj ile, expectedd adlı skype adım ile, https://www.facebook.com/hacker.systeam faceebook adresime mesaj ile, Yada 0544-676-7978 adlı telefon numarama mesaj yada arama ile ulaşabilirsiniz. Hesapta acık olan herolar ve kostumleri: Aatrox - Justicar Aatrox Ahri - Foxfire Ahri Akali - Blood Moon Akali Alistar - Unchained Alistar Amumu Anivia Annie Ashe - Freljord Ashe Blitzcrank Brand - Cryocore Brand Caitlyn - Sheriff Caitlyn Cassiopeia - Siren Cassiopeia Cho'Gath Corki Darius - Bioforge Darius Diana - Dark Valkyrie Daiana Dr. Mundo Draven - Soul Reaver Draven Elise - Death Blossom Elise Evelynn - Shadow Evelynn Ezreal - Frosted Ezreal Fiddlesticks Fiora - Royal Guard Fiora Fizz - Atlantean Fizz Galio Ganplank Garen - Dreadknight Garen Gragas Graves - Hired Gun Graves Hecarim - Reaper Hecarim Heimerdinger Irelia - Frostblade Irelia & Aviator Irelia Janna Jarvan IV Jax - Temple Jax Jayce Jinx - Mafia Jinx Karma Karthus Kassadin - Pre-Void Kassadin Katarina - Mercenary Katarina Kayle Kennen - Karate Kennen Kha'Zix - Mecha Kha'Zix LeBlanc - Prestigious LeBlanc Lee Sin - Muay Thai Lee Sin Leona Lissandra Lucian - Hired Gun Lucian Lulu Lux - Imperial Lux Malphite - Glacial Malphite Malzahar Master Yi - Assassin Master Yi Miss Fortune Mordekaiser Morgana - Sicful Succulence Morgana & Blade Mistress Morgana Nasus Nautilus Nidalee - Headhunder Nidalee Nocturne - Ravager Nocturne Nunu Olaf Orianna - Sewn Chaos Orianna Pantheon Poppy Quinn - Phoenix Quinn Renekton Rengar - Headhunter Rengar Riven - Battle Bunny Riven Ryze Shaco Shen Shyvana Singed Sion Sivir - Huntress Sivir & Bandit Sivir Soraka Swain - Northern Front Swain Syndra Talon Dragonblade Talon Taric Teemo Thresh Tristana - Riot Girl Tristana & Rocket Girl Tristana Trundle Tryndamere - Viking Tryndamere Twisted Fate - Jack Of Hearts Twisted Fate Twich Udyr - Black Belt Udyr Varus - Blight Crystal Varus Vayne - Heartseeker Vayne Veigar - White Mage Veigar Vel'Koz Vi Victor Vladimir - Marquis Vladimir Volibear Warwick - Tundra Hunter Warwick Wukong - Jade Dragon Wukong Xerath Xin Zhao - Warring Kingdoms Xin Zhao Yasuo Zac Zed - Shockblade Zed Ziggs Zilean Zyra Ulaşmanızı bekliyorum arkadaşlar. Herkese iyi forumlar, Kolay satışlar. __________________