Arkadaşlar oyunun betasında oynadım. On siparişle deluxe paketini aldım ancak okul sebebiyle oyunu oynayacak vaktim kalmayacak gibi gozukuyor. Deluxe paket e dahil olan tum ozellikler kullanılmadan duruyor. Beta kullanıcısı oldugum icin de oyun cıktıgında aldıgım ekstra hediyeler de bulunmakta. Oyunun resmi acılısı yapılalı 3 gun oldu 23 level bir karakter var icinde. Şuanda almak istediğiniz takdirde deluxe pakete 157 lira vereceksiniz.Beta kullanıcısı olmadıgınız ve onsipariş olarak satın almadıgınız icin de odullerin yarısını kacıracaksınız. -Tum deluxe paket hediyeleri -Tum on sipariş hediyeleri -Tum beta kullanıcısı hediyeleri -Hali hazırda bulunan bir 23 level karakter. Şuan realm ler arası geciş ucretsiz oldugu icin karakterinizi başka bir server a tasımanız da mumkun. Gelelim fiyata. Şuanki deluxe paket 157 lira ben 150 lira istiyorum. Oyunu cıktıktan sonra alanlara 157 lira icinde on sipariş yapanların ve betacıların alacagı hediyeler verilmiyor.(Bunlar bir daha oyunda asla erişilemeyecek costume setleri dekor esyaları vs.) Fiyat konusunda duşunceniz varsa mesaj atabilirsiniz.Ozel mesajları surekli kontrol ediyorum. __________________