TR Sunucusu Satılık Hesap (71 Hero - 36 Skin - Sezon 4 Elmas - 7 run sayfası)
LoL0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- TR Sunucusu Satılık Hesap (71 Hero - 36 Skin - Sezon 4 Elmas - 7 run sayfası)
-
30-09-2019, 07:39:35Sahip olduğum runler icin ortalama bi yorumda bulunursam can calma runleri dışında tum runler var. (Hareket hızı, saldırı hızı, AD, AP, Zırh delme, Buyu nufuzu, mana yenileme, Bekleme suresinde azalma, zırh ve buyu direnci) Bunun dışında rahat kombin yapabilmek adına 7 run sayfam olduğunu belirttim. Sahip olunan herolar cop heroların toplanması suretiyle değil, Ab batı sunucusundan Turkiye sunucusuna sezon 3'te gecmemden itibaren devam ettiğim hesap. Skinleri alış anında konuşabiliriz, yine zevke gore alınan skinler. Cop skinler değil. Bi kac tane soyleyecek olursam Zombi brand, Kanbeyi vladimir, itfaiyeci tristana, kanlı ay akali, hiclikten gelen fizz. Normal oyunlardaki galibiyet sayısı 700 kusur. Bu arada şu anda da hero elmas 5'te (27.12.2014). Fiyat olarak 200 lira. Pazarlık yapmıyorum emeğimin karşılığının cok daha azını istiyorum. İlgilenenler [email protected] adresine mail atabilirler. İstanbul avrupa yakası yuz yuze, asya yakası uskudar kadıkoy yuz yuze satış gercekleştirilebilir. __________________