Oncelikle merhabalar,UCUZ FİYATLAR İSTEYEN DOLANDIRICILARA KANMAYIN !!! DAHA ONCEDE FRMTR UZERİNDEN ALICI BULDUĞUM 4 HESABIMI SATTIM HERHANGİ BİR PROBLEM OLMADI İKİ TARAF İCİNDE. Arkadaşlar hesap Sezon 2 den beri oynanan bir hesaptır. İsteyen direk TL satışı gercekleştirilebilir. Aracı sağlam siteler kullanılabilir. Şuanda platin cerceve ve sezon sonu odullerine sahiptir. Hesap karakterinin elosu duşuk veya yuksek değildir. Normal elosu vardır. Zaferde 22-24 verir bozgunda 13-15 gider. HESABIN TUM BİLGİLERİ MEVCUT OLUP(İLK ŞAMPİYON İLK KOSTUM DOĞUM TARİHİ VE İLK MAİL) TUM BİLGİLERİYLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR. ASKERLİK NEDENİYLE SATIŞA İNDİRİM YAPILMIŞTIR. Hesabın 99 şampiyonu 130 kostumu ve bolca ip'si vardır. Hesap icin aklımda bir fiyat var elbet fakat şuanki piyasaya gore satışı gercekleşeceğini sanmıyorum. O yuzden makul fiyat veya item tekliflerini değerlendireceğim. İletişim kurabileceğiniz facebook adresim icin Tıklamanız yeterli FİYAT = 200 TL İstanbul anadolu yakasında ikamet etmekteyim. İsteyen ile elden satışı gercekleştirebiliriz. Şehir dışı elden olarak duşunmuyorum, guvenilir siteler uzerinden satışı gercekleştirebiliriz.KOMİSYON ALICIYA AİTTİR. Mevcut olmayan şampiyonlar , runler ve sihirdar simgeleri goruğunuz gibidir.(Ek olarak yeni poro kralı modundanda 4 farklı simge eklenmiştir. Fizz , Rubmle ve Vayne şampiyonları eklenmiştir.) Mevcut olan skin listesi resimli bir şekilde gorduğunuz gibidir. RUH BEKCİSİ UDYR VE KAN BEYİ VLADİMİR EKLENDİ KAR FIRTINASI SİVİR EKLENDİ!!!!! Mevcut olan run, run sayfaları, ve totem gorunumleri gorduğunuz gibidir.(Ek olarak yeni 15 adet run eklenmiştir[24/12/2014 - 17:28]) __________________