Oyun Ticaret LOL TR GOLD1 tamamen guvenebilirsinz bana
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret LOL TR GOLD1 tamamen guvenebilirsinz bana
-
30-09-2019, 07:37:18arkadaşlar herkese merhaba tr sunucusunda yaklaşık 2-3 yıldır aynı hesapla oynuyorum arada hatta daha cok eu westede oynadım. hesabım gold1 32 tane skin 5 tanesi destansı 10 taneside artık stoklarda olmayan geri kalanı ise 20-40 lira arasında değişen skinlerdir ayrıca 60 tane sampıyon ve 3 tane run sayfası vardır. bana guvenebilmeniz icin gerekli her turlu bilgiyi verebilir ve kanıtlıyabilirm hesaba bir daha giriş satıldıktan sonra tarafımdan kesinlikle yapılmıycaktır. fiyatı 250 lira lutfen ciddi alıcılar bana ulaşsınlar ciddi alıcılara facebook adreside verebilir telefon veya skype ilede konusabilirz. sahip olduğum skinler buyrun. 1.ahri-popstar 2.annie-frankentibbersştyan(cadılar bayramı stoklarda olmayan bir skin) 3.ashe-ametist 4.brand-zombi( efsanevi stoklarda olmayan bir skin) 5.diana-ay tanrıcası ( stoklarda artık olmayan bir skin) 6.elise-şanlı elise 7.fiddlesticks-parti canavarı 8.garen-celik kuvvet 9.graves-hapishane kackını-mafya-riot 10.jax-tapınak savaşcısı 11.kassadin-ulak 12.katarina-kar tatili( noel stoklarda olmayan bir skin) 13.lee sin-ejder yumruk 14.nasus-zebani( efsanevi skin) galaktik nasus 15.nocture-lanetli( cadılar bayramı stoklarda olmayan bir skin) 16.popy-savaş guzeli 17.riven-ejder kılıc( stoklarda olmayan bir skin) 18.ryze-korsan( stoklarda olmayan bir skin) 19.signed-guclendirilmiş-kartopu savaşı ( kartopu savaşı stoklarda olmayan bir skin 20.talon-hain 21.trydanamare-iblis kılıc( efsanevi skin) 22.twisted fate- yeraltı avcısı( cadılar bayramı stoklarda olmayan bir skin) 23.udyr-ruh bekcisi( efsanevi skin) 24.vayne-isyankar-aristokrat 25.veigar-noel baba (stoklarda olmayan bir noel skini) 26.vladimir-kan beyi( efsanevi skin) [IMG]file:///C:/Users/hp/Desktop/lol%20sat%C4%B1l%C4%B1k/Ads%C4%B1z.png[/IMG] file:///C:/Users/hp/Desktop/lol%20sat%C4%B1l%C4%B1k/samp%C4%B1yonlar.png buyrun arkadaşlardan burdan hesabıma bakabilirsiniz. guvenlik icin nickini kapattım. istenildiği takdir nicki ucret almadan alıcının isteğine gore değiştirebilirim=) __________________