Arkadaşlar oyunu bıraktığım icin hesabımı satıyorum. ESO adlı oyuna başlayacağım o yuzden paraya ihtiyacım var hesabımı satıyorum. Ulaşım adresi: [email protected] ve skype serca625 Ustunde 253 rp ve 2272 ip mevcut 4 winlik ip boost mevcut. Hero ve Skinler Aatrox Ahri - Pop Star ahri mevcut Akali Alistar Amumu Anivia Annie - Balo Kralicesi Annie Ashe Blitzcrank - İblitzcrank ve Riot Blitz mevcut Brand - Zombie Brand mevcut Caitlyn - Aynasız Caitlyn mevcut Cassiopeia - Mitolojik Cassipeia mevcut Cho'gath Darius Diana - Kara Valkry Diana mevcut Dr. Mundo Elise - Şanlı Elise mevcut Evelyn Ezreal Fiddlestick Fizz - Balıkcı Fizz mevcut Garen - Dehşet Şovalyesi Garen mevcut Gragas - Havalı Gragas mevcut Graves - Riot Graves mevcut İrelia Janna Jarvan IV Jax Karma Karthus Kassadin - Ulak Kassadin mevcut Katarina - Bilgewater'lı Katarina ve Cici kedi Katarina mevcut Kayle Kennen Kha'zix - Meka Kha'zix mevcut LeBlanc Lee sin - Ejder Yumruk Lee sin mevcut Leona Lissandra Lucian Lux - Muhafız Lux ve Celik Kuvvet Lux mevcut Malphite Malzahar Master Yi Miss Fortune - Mafya Miss Fortune mevcut Mordekaiser Morgana Nami Nasus - Galaktik Nasus mevcut Nidalee - Hizmetci Nidalee mevcut Nocturne Nunu Orianna - Gotik Orianna Mevcut Pantheon - Gladyator Pantheon mevcut Rammus Renekton - Run Savaşcısı Renekton mevcut Riven Rumble - Korsan Rumble Mevcut Ryze - Uncle Ryze Mevcut (Ryze icin ozel rune page vardır) Shen Signed Sion - Oduncu Sion mevcut Sivir - Haydur Sivir mevcut Sona Soraka Swain Syndra Talon Taric Tresh Tristana Tryndamere Twisted Fate - Kupa Valesi Twisted Fate mevcut Udyr Varus - Işık Oku Varus mevcut Vayne - Gonul Avcısı Vayne mevcut Veigar Vi Vladmir - Kan Beyi Vladmir mevcut Warwick Wukong Xin Zhao Yasuo Zac Zed - Şokbucaklı Zed mevcut Ziggs Zilean Zyra Hepsini aklımdan yazdım skinlerin 37-40 arası skin mevcut olması lazım. Arkadaşlar bunun dışında 4 sayfa rune page mevcut ama fazladan bir suru run mevcut oyunu takım olarak oynadığımızdan 1 Sayfa sabit diğerlerini değiştirerek meta'ya gore oynadığım icin baya rune var mevcut runelar ile her lanede rahatlıkla oynayabilirsiniz. Fiyat olarak sorduğum kadarıyla boyle bir hesaba 300 civarı fiyat biciyormuşlar. Bende oyle bir miktar duşunuyorum ama konuşmak isterseniz verdiğim adreslerden bana ulaşırsanız fiyatı tekrar konuşabiliriz. Denizli de ikamet ediyorum yuz yuze alışveriş yapmak isterseniz. Muğla'ya gelme şansımda mevcut ama merkeze. Eğer guven problemi yaşarsanız buralardan yuz yuze yapabiliriz işlemi. Telefon numaramı vermedim buradan ama eğer fiyatta anlaşırsak skype veya e-mail yolu ile o zaman bizzat anlaştığımız kişiye vereceğim buna anlayış gostereceğinizi duşunuyorum. İyi gunler __________________