Oyun Ticaret Tr Elmas 5 LoL Turnuva Hesabım
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Tr Elmas 5 LoL Turnuva Hesabım
-
30-09-2019, 07:35:42selam arkadaslar .şuanda oynamakta olduğum Turkiye sunucusunda Elmas 5 ligindeki hesabımı satmak istiyorum .hemen ozelliklere geciyorum . hesabımda darius nami nautilus sejuani viktor gangplank ve malzahar eksik .haricindeki sampiyonlar mevcut skinlere gelince kabataslak listesini yaptım ve listesi şu şekildedir; Kiralık katil graves Şerif caitlyn Mundo mundo Olum ciceği elise Şanlı elise Tangocu evelynn Nottinghamlı ezreal Hayalet Fiddlesticks Dehşet Şovalyesi Garen Buz kralicesi janna Komanda Jarvan IV Geleneksel Karma Pentakill Karthus Meka kha’zix Gunahkar Leblanc Tatlı cadı lux Muhafız lux Buzdevi malphite Galaktik nasus Kelle avcısı nidalee Kaos işi orianna Haydut sivir Pofuduk teemo Beyzbolcu trundle Viking tryndamere Tangocu Twisted Fate Aristokrat Vayne Şok Bıcaklı Zed Bunun yaninda 6 adet full dizili rune sayfası da bulunmaktadir .cd den atack speed e movement vesaire tum runeleri mevcut. turnuva hesabımdır .oyunu arkadaşlarımla birlikte bırakma kararı aldığımızdan satma kararı verdim .olu fiyatcılar rica ediyorum ne kendilerini ne de beni yorsunlar .tekliflerinizi ozelden yazabilirsiniz .iyi forumlar __________________