Arkadaşlar oncelikle Merhaba Karakterim Ankara, İstanbul, Karabuk, Antalya, İzmir, Uşak illerinden satışım yapılıcaktır... Başlıkta Bahsettiğim gibi 81 Tane Hero 44 Tane Kostum ve 4 Sayfalık Run um var Fakat 2 sayfa kullanımda ama oynayacagınız zaman dizebilirsiniz hazır yani ve Karakterde 707 Normal Galibiyet vardır Şuan ustunde 9000 IP ve 401 RP bulunmaktadır... Bebeler yuzunden Bronze 2 de zaten bebeler yuzunden bırakıyorum oyunu. Kostumlerin isimleri şoyle : Tilki Ateşi Ahri Gumuşdiş Akali Zincirkıran Alistar Firavun Amumu ( Kapalı Kostum yani Herkeste yok ) Buz Ateşi Annie Gonul Avcısı Ashe Sherwood'lu Ashe Kutup Savaşcısı Caitlyn Gol Canavarı Cho'Gath Cesur Yurek Darius TPA Ezreal ( Kapalı Kostum yani Herkeste yok ) Gece Kuzgunu Fiora Kutup Avcısı Fizz Denizci Gangplank Kiralık Katil Graves Hapisane Kackını Graves Kazanova Jayce Geleneksel Karma Paralı Asker Katarina Geleneksel Lee Sin Tatlı Cadı Lux Waterloo Miss Fortune Galaktik Nasus Hizmetci Nidalee Yağmacı Nocturne Buzul Olaf Lejyoner Pantheon Kızıl Elit Riven Kabile Buyucusu Ryze Asil Shaco Guclendirilmiş Singed Oduncu Sion Haydut Sivir Pofuduk Teemo Super Teemo Riot Kızı Tristana Silahşor Twisted Fate Gonul Avcısı Vayne Grisakal Veigar Yabani Warwick Komando Xin Zhao Şokbıcaklı Zed Havuz Partisi Ziggs Herolarında Resimini koyuyorum : [IMG][/IMG] __________________