Evet arkadaşlar, carı 2010da actım cok heves edip kastım ve buyuk miktarda da para yatırdım (Ciddi miktarda). Ancak artık benim icin bu oyun sona erdi. Buyuk zevkle oynadığım carımı satıyorum -Car belirttiğim gibi 60 lvl. -13 Haziran 2015 tarihine kadar Member (Legend) uyeliği var. -2M ALTIN VAR (ARTIYOR) VE 171 AC VAR. -Eğer yanlış saymadıysam TAM 66 TANE CLASS VAR. Bunların icinde rareler, rep kasıp alınanlar, memberliler (Legend) ve freeler var. TAM 26 TANESİ RANK 10. Hepsini kasamadım ama devredeceğim kişinin kasarken sıkılmayacağına eminim. Ayrıca şu anda Necromancer kasıyorum, bundan sonra ArchFiend ve BladeMaster kasacağım. -136 tane armor (zırh) vardır (Legion itemleri ve Legion Titan dahil). Bunların 86 tanesi AC’li ve coğu Memberli (Legend)dir. -185 tane weapon (silah) vardır (Efsane Caladbolg dahil) bunların 103 tanesi AC’lidir (Memberlileri saymadım) -156 tane helm (kafalık – miğfer) vardır. Bunların 94 tanesi AC’lidir. -90 tane cape (pelerin) vardır. Bunların 54 tanesi AC’lidir. -12 Tane Pet var bunların icinde PARAGON PET ve TWILLY BANK PET de vardır. Petlerin 5’i AC’li, 1 tanesi membersizdir. -43 tane Legion Token var, Gold PVP Amulet +1500 var, başka ıvır zıvır var. -141 tane cantada, 190 tane bankada yer vardır. -Faction repler resimde belirttiğim gibidir. -Story Sandsea sonuna kadar yapılıdır ancak bunun sorun olacağını sanmıyorum sonucta story yapmadan bircoğunun repini kastım. Char Page Hazeran06's Character Page Charla beraber Battleon Portal hesabımı da vereceğim hesap gorulduğu gibi 56 seviyedir. Hesaba bağlı 59 LVL DragonFable charı var ki bu charda AMULET vardır. Bunu yanında hediye veriyorum zaten AQWorlds charında Dragonlord Class var. Aynı şekilde Adventure Quest charımda da Guardian var ama o char kasılmamış durumda. Aynen onda Guardian olduğu icin AQWorlds charında Guardian Class var iksi de Rank 10 zaten. Gercekten cok para verdim, ancak o kadar yuksek bir miktar talep etmeyeceğim tabii ki. Almayı duşunenler bana tekliflerini sunabilirler. Şu anda aklımda 500 civarı bir fiyat var. Ama dediğim gibi siz teklifleri verin. Daha ucuza da verebilirim. Skype : theanimeangel / Ceyhan Dikmen (Sinop) Carın butun itemlerini ve bilgilerini bu videoda gorun : http://m.youtube.com/watch?v=wIOLTPObVoI Direk video koyamıyorum lutfen linke tıklayın. __________________