Oyun Ticaret Dota 2 - satılık hesap
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Dota 2 - satılık hesap
-
30-09-2019, 07:33:57Merhaba Arkadaşlar. Oyunu 5-6 aydır oynamıyordum(Bu arada kardeşim ve arkadaşım lvl ve item adına TI-4'de aktif şekilde oynadı. Lvl tam olarak ne iş yapar hala bilmiyorum ). Tekrar oynamaya başladığımda artık keyif almadığımı farkettim. Bu yuzden satmaya karar verdim. http://steamcommunity.com/profiles/76561198050780945 Buradan inceleyebilirsiniz. Steam hesabını komple vereceğim icin icerisindeki CS:GO ve Awesomenauts oyunlarını da almış olacaksınız. Genel olarak DOTA-2 oynadığım icin onun hakkında bilgi vereyim. Envanter: 1 Adet Exalted Legion Commander Arcana : Market değeri 34,99 $. Fakat oyun icerisinde 20-21 keyden satabilirsiniz. Duelist gem var ve 840+. bu yuzden rahatca satabilirsiniz. 1 Adet Scythe of Vyse . Fakat Takas Edilemez durumda. Furion sevenler icin sorun olmaz sanırım. Warlock, Lion, Axe, Tinker, Sniper, Puck, Krobelus, Windranger, Crystal Maiden ve Storm un eski IMMORTAL itemleri. Crystal Maiden(White Sentry), Ursa(Swift Claw), Kunkka ve Geniune Frull. Bunların hepsi İmzalı. ve Ekstra 1 Adet Sheever İmzası. Bircok Efsanevi, Destansı ve Nadir item. 25-26 tane KEY. Bunların dışında. Karakter 199 LVL. Yine soyluyorum LVL hicbir işime yaramadı. Lafta Gizemli Eşya duşebilir ama hep cop itemler duştu Fiyat : 300 TL. Buradan veya 532 1704431 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. İstanbul icerisinde olursa daha hızlı ve guvenilir olur __________________