Lol plat 5
LoL0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Lol plat 5
-
30-09-2019, 07:32:19Account Turkiye sunucusundadır Normal win sayısı 422 dir ' Acc Platinium 5 dir ve suan 63 puan mmr ında kesinlikle bir sorun yoktur 20 puan geliyor 10 gidiyor -------------------------------------------------- İcinde 76 adet şampiyon bulunmaktadır olmayan şampiyonlar şunlardır : Ahri , Akali , Anivia , Brand , Cassiopeia , Corki , Diana , Draven , Evelynn , Galio , İrelia , Janna , Karma , Kog'Maw , Malzahar , Maokai , Miss Fortune , Morgana , Nami , Nautilus Rammus , Rengar , Rumble , Sejuani , Shyvana , Skarner , Swain , Taric , Trundle , Twitch , Urgot , Varus , Viktor , Wukong , Xerath , Yasuo , Ziggs , Zyra ------------------------------------------------- Acc de bulunan kostumler şunlardır : Justicar Aatrox , Yolların Kralı Blitz , Şanlı Elise , Riot Graves , Deep Terror Thresh , Assassin Master Yi , Chosen Master Yi , Count Vladimir , Statue Of Karthus , Acolyte Lee Sin , Northern Storm Volibear , Imperial Lux Muay Thai Lee Sin , Pentakill Mordekaiser , Pool Party Lee Sin , Warlord Shen , Arcade Sona , Sorceress Lux olmak uzere 18 Tane Kostum vardır Turkcesini bilmiyorum bazı kostumlerin o yuzden ingilizce yazdım ------------------------------------------------ Acc de 2 rune page vardır 9x +0.59 Abilty Power -- Marks 6x +0.59 Abilty Power -- Seals 3x +1.9 Abilty Power at level 18 -- Seals 9x +1.2 Abilty Power -- Glyphs 3x +5.0 Abilty Power -- Quintessences 9x +0.95 Physical Dmg -- Marks 9x +1.4 Armor -- Seals 9x +1.3 Magic Resist -- Glyphs 3x +2.3 Physical Dmg -- Quintessences ------------------------------------------------ Acc de bir suru summoner icon var ss ini facebooktan atarım isteyen arkadaşlara buraya yukleyemedim https://www.facebook.com/sefa.rencber?ref=tn_tnmn Alıcılar burada ulaşsınlar. __________________