Server : TR League : Gold 5 Elo : 1500 Win Rate : %70 Arkadaslar bol zaman yedigi icin oyunu bırakma kararı aldım . Bi sure sonra da oyun sıkmaya basladı . Okul yuzunden de bu kararı kesinleştirdim Şampiyonlar oncelikle ; 65 tanedir. Şampiyonlar 1 : Şampiyonlar 2 : ADC Main oldugundan , neredeyse tum adc heroları tamamlanmıstır . Runleri full'dur. Adc , Ad , Ap , Ap Pent vb. tum runlerim mevcuttur . +12 tane simge bulunmaktadır . ( Yıl başı , Cadılar Bayramı , Maske vb. ) Skinler : Aynasız Caitlyn Ruh Soken Draven Buzul Ezreal Atlantisli Fizz Kızıl Garen Obsidiyen Malphite Suikastci Master Yi TPA Shen Haydut Sivir Kamuflajli Teemo İbliskılıc Tryndamare Yer Altı Avcısı Twisted Fate Belalı Kristal Varus Aristokrat Vayne Arkadaşlar hesap budur . TPA Shen ve Yer Altı Twisted Fate skinleriyle daha da ozel bir hesap olmaktadır. Hero sıkıntısı cekmezsinzi cunku boşluk dolduran 1350,3150 IP lik şampiyonlar azınlıktaır . Pazarlık vardır . SADECE NAKİT KABUL EDİYORUM Ulaşım icin lutfen pm atınız. __________________