Nebura isimli bir League of Legends hayranı, Bullet Reaper konseptli Jinx kostum tasarımını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Riot Games, League of Legends icin farklı ve ilgi cekici kostumleri hız kesmeden oyuncular icin hazırlıyor. Ote yandan oyunun sıkı takipcileri, League of Legends icin farklı kostum tasarımlarıyla sosyal medyada sıkca karşımıza cıkıyor. Bu kez karşımıza cıkan calışma oyun icin hazırlanan fan artlardan sadece bir tanesi. Walther “Nebura” Song tarafından hazırlanan Bullet Reaper Jinx kostumune birlikte goz atalım. League of Legends hayranından yeni Jinx kostumu Dijital ortamda League of Legends icin kostum tasarımlarını twitter hesabında paylaşan Nebura, Bullet Reaper Jinx kostum tasarımı da sosyal medya hesabından paylaştı. Bullet Angel Kai’Sa’ya diss olduğunu duşunduğumuz Bullet Reaper Jinx, şimdiye kadar gorduklerimiz fan calışmalarının arasında en başarılı calışmalar arasında yer aldığını soyleyebiliriz. Kaynak: Nebura Genel hatlarıyla krom kaplı olan tasarımda kullanılan renkler ilk bakışta gozunuzu almaya yetiyor. Kostumun parklak ve renkli dokusunun yanında ozenle hazırlanmış silah tasarımları kostumun ozgunluğunu arttıran detaylar arasında yer alıyor. Bullet Reaper Jinx icin hazırlanan gorsellerin yanında, renk paketlerin tasarımcı tarafından es gecilmediğini goruyoruz. Dort farklı alternatif renk secim paketi de cok hoş dursa da bizim favorimiz ornijal hali 🙂 Kaynak: Nebura Kaynak: Nebura Kaynak: Nebura GG ESpor