Oyun Ticaret Acil satılık lol hesabı
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Acil satılık lol hesabı
-
30-09-2019, 07:29:40Hesaba 400 Tl istiyorum. Yinede kucuk bir pazarlık payı olabilir. Kendimce bazı gecerli sebeplerden oturu League Of Legends ( LoL ) hesabımı satma kararı aldım. Hesapta acık olmayan sadece 9 karakter vardır. Bircok skin (Birkısmı artık satışta olmayan skinler) bulunmaktadır. Oncelikli soylemek isterim ki guvenlik herşeyden once gelir. Size hicbir aksilik yaşamıyacağınızın garantisini veririm. Hesap şuanda Platin dedir. 975 Riot point(RP) şuanda 11 liraya denk gelmektedir. 1350 Rp de 15 liraya tekabul etmektedir. bundan yola cıkarak hesaba harcanan para 756-800 lira arası olduğunu tahmin ediyorum. Hesapta toplam 1200 kusur civarı normal win vardır. Hesaptaki LEGENDERY skinler (975 den pahalı olanlar); Zombi BRAND Savaş Makinesi Cho Kapıbekcisi Galio Celik Kuvvet Garen Arcade Hecarim Altın Kanat Kayle Buz Devi Malphite Zebani Nasus İbliskılıc Tryndamere Kan Beyi vladimir Ruh Bekcisi Udyr Mezar ciceği Zyra (SATIŞTAN KALDIRILDI) Ejder Terbiyecisi Lulu Diğer skinler (975 ve altı) PopStar Ahri Hemşire Akali Zebani Alistar Ters Annie Kıyamet Ateşi Brand Şerif Caitlyn Biyozırh Darius Cesuryurek Darius Karavalkayrie Diana Olum Ciceği Elise TPA ezreal (SATIŞTAN KALDIRILDI) Hayalet fiddlesticks (SATIŞTAN KALDIRILDI) Mudire Fiora (SATIŞTAN KALDIRILDI) Gece Kuzgunu Fiora Can duşmanı Jax Cicikedi Katarina (SATIŞTAN KALDIRILDI) Kumfırtınası Katarina Başyargıc Kayle (OYUNDA ELDE EDİLEMEZ.. Sezon 2 deki oyunculara verildi. Artık elde edilemez.) Prestijli LeBlanc Celik Kuvvet Lux Mermer Malphite Savaş Beyi Malzahar Kelle Avcısı Master Yi Pentakill Mordekaiser K-9 Nasus (ARTIK SATIŞTA DEĞİL) Cadı Nidalee (ARTIK SATIŞTA DEĞİL) Pentakill Olaf Gladiator Pantheon Savaş Guzeli Poppy Kelle Avcısı Rengar Savaş tavşanı Riven Korsan Ryze (ARTIK SATIŞTA DEĞİL) Savaş Beyi Shen Demirpul Shyvana Buzejderi Shyvana Hextech Singed Cılgınbilim adamı Singed Guclendirlilmiş Singed Hextech Sion Oduncu Sion Haydut Sivir Arcade Sona Orman Perisi Soraka Beşinci Cağ fedaisi Taric Porsuk Teemo Pofuduk Teemo Kont Vladimir Kotukurt Warwick Volkanik Wukong Kanatlı Suvari Xin Xhao Vahşi Batlı Yasuo Bunlar dışında 5 sayfa run ve marketteki runlerin coğu mevcuttur. Almak isterseniz burdan ulaşabilirsiniz. Fiyat olarak 400 Tl duşunuyorum ki bence hesabım icin gayet ideal bir fiyat. (Skinler+ligi+Hesaba sezon 1 den beri harcanan emek) Almak istiyen arkadaşa İstanbul ici elden teslim edeceğim. Once gidip hesabın doğruluğunu gostereceğim. Daha sonra para odendiğinde hesabın butun bilgilerini vereceğim. İletişim: burdan veya Skype: emrecicibebe __________________