Selam Arkadaşlar.... Artık Oyuna Pek Zaman Ayıramıyorum O Yuzden Satmaya Karar Verdim...Car Zubaba Server'indedir ELYOS GUNNER (muhendis) Sınıfıdır.... Car İcin Duşunduğum Fiyat 400 Ytl dir..Pazarlık Payı Vardır Ben İstanbul / Kağıthane deyim İsteyene elden Teslim edebilirim...... CARDAKİ İTEMLER: * +15 Muhafız Ozel Birliğinin Kutsal Deri Yeleği (Buyu Guclendirme +28 full) *+15 Muhafız Ozel Birliğinin Kutsal Deri Pantolonu (Buyu Guclendirme +28 full) *+10 Muhafız Ozel Birliğinin Kusal Deri Ayakkabıları (Buyu Guclendirme +28 full) *+10 Muhafız Ozel Birliğinin Kusal Deri Omuz Zırhı ( Buyu Hassaslık +16 full) *10 Muhafız Ozel Birliğinin Kusal Deri Eldiven ( Buyu Hassaslık +16 full) *+13 Muhafız Komutanının Kutsal Eter Tabancası ( (Buyu Guclendirme +27 full) ********************(%1 olasılıkla 4050 ruzgar taşı) *10 Guc Dovuşunun Eter Tabancası ( Buyu Guclendirme +27 ) *******************(%1 olasılıkla 4050 su hasar taşı ) *+5 Run Kabilesinin Eter Topu ( Buyu Guclendirme +27 full) ********************(%2 olasılıkla 1880 su hasar taşı ) ---------------------------------------------------------------------------------- * Sinirli Hiperionun Deri Yeleği ( Boş ) * +2 Sinirli Hiperionun Deri Pantolonu ( Boş ) * Sinirli Hiperionun Deri Cizmesi (Boş) * Ofkeli Hiperionun Darit Kolyesi CARIN MESLEK DURUMU: *Uzman Esans Elde Etme 499/499 *Asistan Eter Elde Etme 374/399 *Usta Simya 541/549 *****Cara jormungandın parşomenleri---- Değerli pot parşomenleri okutulmuştur. ******Carın modifiye stigmaları tamdır....Carda 2 bin AP / 20 bin onur puanı var..... 18 ve 24 luk petler .... PVP ve İtem toplama petleri, Sınırsız Motor, 50 tane Seranyum madalya VARDIR __________________