Merhaba Sevgili Donanımhaber Uyeleri! Elimdeki Steam Accountu Satıyorum. Sebebi: Sadece CS:GO Oynuyorum ve Bir Sureliğine Bırakmış Arkadaşıma Vermiştim. Trollemiş ve Silver Elite Seviyesine Duşurmuş. Sadece CS:GO Olan Yeni Bir Hesap Alacağım. Detaylı Goruşmek İsteyen ve Ankarada Olan Arkadaşları O.M Atsınlar. Fiyat: Tartışılır Sorun Değil Oyunlar SS: Oyunların Fiyatları: CS:GO:15$ Dino D-Day:9.99$ Just Cause 1-2:14.99$ + 6.99$ Postal 2:9.99$ CS 1.6:9.99$ CS Zero + Deleted Scenes:CS 1.6'yla geldi Fear 3:19.99$ GTA IV:19.99$ GTA SA:GTA IV 'yle geldi Left 4 Dead 2:Free Geldi Payday:The Heist:14.99$ Payday 2 + Birkac DLC:29.99$ Shogun2:Total War + DLC Pack:49.99$ Watch_Dogs:59.99$ The Witcher:Enchaced Edition:?$ The Witcher 2: Assasins of Kings Enchaced Edition:19.99$ Şuan Bulduğum İndirimsiz Fiyatlar Toplamı:Yaklaşık 272$ 591TL Ediyor Tabii Bu Fiyatı İstemiyorum. Ekleyin Goruşelim SADECE Ankara İci Elden Herhangi Bir İnternet Cafeden Vereceğim Hesabı. GTA IV ve Watch_Dogs İcin Rockstar ve uPlay Accountlarını da Aktaracağım. Ekleyin Goruşelim Aklımda Bir Fiyat Yok Fakat Sadece Watchdogs'u Bile Duşunsek 200TL Den Fazla Edecektir Kanımca. Teklifleri Bekliyorum __________________