Hesaptaki skinleri boş bir zamanımda yazacağım. Hesap 3. sezonu silver olarak tamamladı. Şu an gold 3. Bayağı bir skin var. 85 hero var. İcinde harrowing in tum skinleri vs var. Listeyi atınca daha net goreceksiniz. PAX sivir ve pax jax var ayrıca. rune, icon hero listesini atıyorum. herolardan olmayanları koyuyorum. Bu fiyata daha uygun bir hesap bulamazsınız aciliyetten satıyorum. Eternum noc, pulsefire ez, savaş makinesi cho gibi legendary skinlerde bolca bulunmaktadır. 112 Skin vardır toplamda. İhtiyactan satıyorum. İstediğim Fiyat: 299 TL Skin Listesi: Popstar Ahri Kızıl Akali Zebani Alistar Huzunlu Robot Amumu Gotik Annie Kırmızı Başlıklı Annie Buz Ateşi Annie Franktibbersştayn Annie Sherwood'lu Ashe Yolların Kralı Blitzcrank Ben de İnsanım Blitzcrank Riot Blitzcrank Zombi Brand Safarici Caitlyn Aynasız Caitlyn Gol Canavarı Cho'gath Savaş Makinesi Cho Gath Kızıl Baron Corki Ay Tanrıcası Diana Mundo Mundo Ruh soken Draven Gladyator Draven Olum Ciceği Elise Maskeli Evelynn Notthingham'lı Ezreal Kaşif Ezreal Pulsefire Ezreal Balkabağı Fiddlesticks Mudire Fiora Korkunc Gangplank Dehşet Şovalyesi Garen Havalı Gragas Hapishane Kackını Graves Riot Graves Havuz Partisi Graves Kan Şovalyesi Hecarim Başsız Hecarim Arcade Hecarim Sakar Mucit Heimerdinger Fırtına Janna Muhabir Janna Savaş Ustası Jarvan IV Oltalı JAX PAX JAX Mafya Jinx Hayalet Karthus Azrail Karthus Ulak Kassadin Cidi Kedi Katarina Meka Khazix Tapınak Fedaisi LeeSin Ejder Yumruk LeeSin Muay Thai LeeSin Havuz Partisi LeeSin Havuz Partisi Leona Silahşor Lucian Cevik Kuvvet Lux Yonca Yeşili Malphite Lanetli Maokai Ionia'lı Master Yi Yol Savaşcısı Miss Fortune Gunahkar Aşcı Morgana Karadiken Morgana Zebani Nasus Kar Tavşanı Nidalee Leopar Nidalee Cadı Nidalee Lanetli Nocturne Eternum Nocturne Brolaf Bıcak İşi Orianna Lolipoppy Anka Quinn Havuz Partisi Renekton Savaş Tavşanı Riven Ejderbıcak Riven Kabile Buyucusu Ryze Profesor Ryze Zombi Ryze Kara Kristal Ryze Korsan Ryze Maskeli Shaco Donmuş Shen Demirpul Shyvana Buz Ejderi Shyvana Guclendirilmiş Singed Savaşcı Prenses Sivir Avcı Sivir PAX Sivir Adalet Işığı Syndra Kantaşı Taric Porsuk Teemo Derin Dehşet Thresh Samimi Cin Tristana Gerilla Tristana Kral Tryndamere Savaş Ustası Tryndamere Tangocu Twisted Fate Yeraltı Avcısı Twisted Fate Gangster Twitch Vandal Twitch Işık Oku Varus Aristokrat Vayne Neon Patlaması VI Aynasız VI Kont Vladimir Nosferatu Vladimir Kotu Kurt Warwick Bozkır Avcısı Warwick Vahşi Batılı Yasuo Şokbıcaklı Zed Havuz Partisi Ziggs __________________