Irkcıları şikayet etme
LoL0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Irkcıları şikayet etme
-
30-09-2019, 07:23:35Arkadaşlar hic denk geldiniz mi bilmiyorum ama oyunda ozellikle yunanlılar olmak uzere Turklere karşı ağır sozler soyleyen bir suru kişi var maalesef. Ancak bu kişileri şikayet ettiğiniz zaman (sadece siz değil o sırada oynadığınız diğer kişiler de şikayet etmeli tabi) Offansive language şıkkını işaretleyip altında şikayetini belirtmeniz gereken yere: ''He is a nasist! He said bad things about my race.'' yazdığınız zaman lol yonetimi hic taviz vermeden o uyeyi banlıyor ve size de (karakterin kayıtlı olduğu mail adresine) sayenizde oyunumuz artık daha temiz başlıklı (ingilizce tabi ki bu başlık) bir mesaj gonderiyor. Ve size oyunu daha guzel bir hale getirdiğiniz icin 10 winlik bir ip boosts hediye ediyor. Eğer sizde oyunda bu tarz ırkcı kişilerle karşılaşırsanız şikayet edin. yukarıda tırnak icinde yazdığım şeyi de şikayetiniz olarak belirtirseniz o uyenin banlanmama gibi bir ihtimali yok. Bu yazdıklarımı kendim bizzat yaptım. Sonucunda da ip boost ve mesajı aldım. Siz de eğer bu tarz ırkcı soylemden rahatsız oluyorsanız şikayet edip o uyelerin banlanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca rakip skin acmış sizde yok. O adam para basıyo ben basmıyorum. Para aldığı adamı niye banlasınlar demeyin. Cunku benim ırkcı olduğu icin banlattığım rammus ve brandde skin vardı. (ben ise free chample oynuyordum ) Eğer cok sinirinize gittiyse rakibiniz ve ispanyol ya da yunan ise ''first pay ur debts poors.'' (once borclarınızı odeyin fakirler) ya da ''ask ur grandparents what happened in İzmir.'' (dedenlere falan sor bakalım İzmir'de nelere olmuş)(2.cumleyi rakibiniz yunan ise kullanın) diyerek susmalarını sağlayabilirsiniz. __________________