LoL'e baslayali 3 ay oldu. Oyuna yabanci degilim, yani nerede ne yapilacagini biliyorum. Oyuna baslamadan once ve oynarken mobafire, lolking gibi sitelerden surekli build ve sampiyonlar hakkinda bilgiler edindim. Hatta Youtube'dan LoL stream yapan taninmis elemanlarin videolarida izledim. Su ana kadar rank oynamadim. 30 level'a kadar intermediate botlarla oynadim daha sonra hep ARAM veya SR normal oyunlar oynamaya basladim ve hala da oynuyorum fakat benim problemim su. Ne zaman oyuna baslasam pozitifim oynadigim yer diyelim top lane elimden geldigi kadar kulemi korumaya ve karsi takim gang yapacagi zaman olmemeye ozen gosteriyorum. Surekli ping ile takimi uyariyorum, ward atmayi eksik etmiyorum. Karsimdaki elemanida surekli rahatsiz ediyorum hatta yeri geliyor kendi kulesinin altinda farm yaptiriyorum anca. Haritanin diger bolgeleri icinde gecerli bu oyun seklim ama diyelimki gunde 15 oyun oynuyorum 12 - 13 tanesini kaybediyorum. Ben bu sekilde birakin Gold / Diamon rank'i Silver'i bile zor gorurum. Kafayi siyiracam yani sanki yazilmis gibi 15 oyunun 12 - 13 tanesini illaki kaybediyorum. Jungle oynayan eleman yardima gelmez, bot lane'de oynayan adc ve support angut gibi karsi takimin adc ve supportunu fed'ler. Mid lane desen Allah'a emanet. Sacma sapan sampiyonlar seciyorlar arkadas hicmi counter bilgileri yok bu milletin. Birde bunlar yetmezmis gibi 2-3 arkadas ayni anda giriyorlar oyuna iletisimleride tavan bizim base'yi 15 dk'da darma duman ediyorlar. Simdi birisi cikar tum sucu baskalarinda ariyorsun boyle olmaz biraz kendini gelistir veya oyunu sen carry yap oyunu der. Tamam haklisin derim ama 5 kisiye 1 kisi ben nasil oyunu kazandirayim. Zaten onu yapabilsem su an Diamond rank sahibi olurdum. Sizde oyuna ilk basladiginiz zaman boyle seyler yasadiniz mi? Yoksa bir tek ben miyim bu durumda olan? Oyuna daha adam gibi baslamadan birakma noktasina geldim artik. Galibiyet yazisini botlarla oynarken gorebiliyorum anca durum o kadar vahim yani. D.N: Bu arada ezbere build dizmiyorum karsimdaki elemana gore item aliyorum. Mastery ve Rune sayfalarimda tamam, hepsini mobafire ve lolking'e gore yaptim. __________________