Satılık 110 Champli ve 35 Skinli Account
LoL0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Satılık 110 Champli ve 35 Skinli Account
-
30-09-2019, 07:13:27Merhaba arkadaşlar. Account'u parasal sebeplerden satıyorum. İstanbul ici satılıktır. Aşağıda bilgiler resimlerle birlikte bulunmaktadır. Hesapta 280 PVP zaferi bulunmaktadır. Gumuş cerceve vardır. Sezon 4'te hic dereceli mac atmadım o yuzden şuan bir lig'e mensup değil. Hesap TR serverındadır. --- KARAKTERLER ---- --- KARAKTERLER ---- --- KOSTUMLER ---- 3250 Pulsefire Ezreal Ruh Bekcisi Udyr 1820 İbliskılıc Tryndamere Altın Kanat Kayle Brolaf 1350 Buzbıcaklı Irelia Meka Kha'Zix Arcade Sona 975 Adelet Işığı Aatrox Aynasız Caitlyn Kara Valkyrie Diana Gladyator Draven Olum Ciceği Elise Mafia Graves Kazanova Jayce Muay Thai Lee Sin Yeşim Diş Cassiopeia Bıcak İşi Orianna Anka Quinn Run Savaşcısı Renekton Savaş Beyi Shen Super Teemo Gangster Twitch Gonul Avcısı Vayne Şok Bıcaklı Zed Balıkcı Fizz Riot Kızı Tristana Vandal Vladimir 750 Geceyarısı Ahri Kıyamet Ateşi Brand Buyu Hırsızı Lux Sherwood'lu Ashe Haydut Sivir Zincirkıran Alistar 520 Şerif Caitlyn Kareteci Kennen Galaktik Nasus --- KOSTUMLER ---- --- RUN SAYFALARI (5 ADET) ---- --- RUN SAYFALARI (5 ADET) ---- Belirlediğim bir fiyat yok cunku bu kadar karakter ve kostume bir değer bicemedim. Teklif alarak vermek daha mantıklı geldi. Belirttiğim gibi sadece İSTANBUL İCİ satılıktır. İnternetten gondereyim vs vs gibi şeylere pek guvenim yok. Zaten en az benim gibi sizinde guveniniz yok. İletişim : 0 537 350 06 15 E-Posta : [email protected] Facebook : https://www.facebook.com/inferquserfurd?ref=tn_tnmn __________________